Hercai 57. Bölüm İzle

Hercai 57. Bölüm İzle
Hercai 57. Bölüm İzle; 31 Ocak Pazar akşamı 57. Yeni Bölümüyle ekrana gelen Hercai dizisinin yayınlanan 57. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 57. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Macit Soykan, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Tansu Taşanlar ve İlay Erkök’ün rol aldığı Hercai bu akşam 57. Bölümle saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Üçüncü sezonunda olan ve hala seyirci tarafından ilgiyle takip edilen dizi her ne kadar ilk günlerindeki bol reytingden uzak kalsa da yinede yapımcısını ve kanalı memnu ediyor. Aşk, intikam ve töre üçgeninde birbirinden şok edici entrikalarla dolu bölümleri seyirciye sunan dizi son bölümlerde artık ortaya çıkan gerçeklerle sonuca gitmeyi düşünüyor. Sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri olan Hercai bu hafta da yine heyecanlı ve entrika dolu bir bölümle seyirciyle buluşuyor.

Hercai Son Bölümde Neler Yaşandı?

Atv’nin fenomen dizisi Hercai her hafta seyirciye entrika dolu bölümler izlettirmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Azize’den geçmişin intikamını almak için harekete geçen Füsun olan bitenden ve yaşananlardan dolayı Azize’yi sorumlu tutmaktadır. Bu sırada Dilşah’a ulaşabilmek için her yolu deneyen Miran ise herkesi etkileyecek bir karar almak üzeredir. Sevdiği adamın annesine kavuşabilmesini her şeyden çok isteyen Reyyan ise bu kararda Miran’a sonuna kadar destek olmaya karar vermiştir. Ancak finalde beklenmeye olur ve Miran büyük bir kaza geçirir. Durumu krititir.

Hercai 57. Bölümde Neler Yaşanacak?

Atv’nin üç sezondur ekrana gelen başarılı dizisi Hercai bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Töre, aşk ve intikam üçgeninde işlenen Hercai bu akşam seyirciye adeta nefessiz bir bölüm sunuyor. Dizide Miran geçirdiği bir kaza sonrası zor anlar yaşamaktadır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen bir türlü toparlanamayan Miran’ın bu zor anında imdadına Reyyan yetişir. Reyyan sevdiği adama tüm ilgisini ve şefkatini ve aşkını verir. Reyyan’ın devreye girmesiyle bir mucize gerçekleşir ve Miran kendine gelir. Ancak yaşananların sıradan bir kaza olmadığı anlaşılır. Reyyan öğrendiklerinden sonra Füsun’un karşısına dikilir ve hesap sorar. Bu sırada Azize ise Füsun’la ilgili bir karar vermek üzeredir. Miran ve Cihan ise geri dönüşü olmayan bir yola girmektedirler. Bu sırada gittikçe kötüleşen Yaren daha fazla dayanamaz ve Füsun’a bir itirafta bulunur. Azra’nın gelişiyle oldukça güzel günler geçiren Dilşah ise bu mutlu günlerin bitmesinden korkmaktadır. Bu korku ne yazık ki Dilşah’a büyük hatalar yaptıracaktır.

31-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar