Hercai 58. Bölüm İzle

Hercai 58. Bölüm İzle
Hercai 58. Bölüm İzle; 7 Şubat Pazar akşamı 58. Bölümüyle ekrana gelen Hercai’nin yayınlanan 58. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 58. Bölüm İzle; Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru şahin, serhat Tutumluer, Macit Soykan, Tannsu taşanlar ve Ayda Aksel’in yer aldığı Hercai 58. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Üçüncü sezonunda olan ve töre aşk, intikam üçgeninde işlenen dizi bu sezon başlarında reytingini düşürmüş olsa da son bölümlerde yeniden atağa kalkarak toparlanmaya başladı. Özellikle ortaya çıkan sırlarla yeni hikayelerin kurulması diziye yeni bir soluk getirirken seyirci de özellikle Reyyan ve Miran arasında yaşanan aşkı adeta nefeslerini tutarak takip ediyor. Bu akşam 58. Yeni bölümüyle ekrana gelecek dizide yine heyecanlı ve bir o kadar da merak edici sahneler dizinin seyircisini bekliyor.

HERCAİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Miran geçirdiği kazanın ardından zor anlar yaşamıştır ve Reyyan her Dakka onun yanında olmuş ve zor anlarında onun elini tutarak adeta yeniden hayata döndürmüştür. Ancak bu kazanın öyle basit sıradan bir kaza olmadığına inanmaktadır. Reyyan öğrendiklerinden sonra Füsun’un karşısına dikilerek ondan hesap sorar. Azra’nın gelişiyle mutlu olan Dilşah ise Azize’nin onu elinden almasından korkmaktadır ve bu yüzden de peş peşe büyük hatalar yapar.

Hercai 58. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Her an daha fazla şeyin yaşandığı ve heyecanın bir an bile durmadığı Atv’nin efsane dizisi Hercai bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dilşah Azra’yı elinden alacağı endişesiyle Azize’yi vurmuştur. Yaralanan Azize’yle birlikte tüm dengelerde bir kez daha değişir. Reyyan kendisini yine büyük bir çabanın ve ikilemin ortasında bulur. Bir yandan yaralanan Azize’yi yaşatmaya uğraşırken öbür taraftan Dilşah’ı korumaya çalışmaktadır. Reyyan’ı bu zorlu şartlarda Azra yalnız bırakmayacaktır. Füsun ise bu arada kızının yerini bilen Azize’yi öldürmek isterken yaşatmak zorunda kalacaktır. Ancak son anda büyük bir intikam alacak Füsun adeta bölüme damgasını vuracaktır. Miran ise Cihan’dan Reyyan’ın bir şeyler sakladığını öğrenince adeta yıkılır. Reyyan ise artık Miran’dan bir şey saklamayacağına dair kendisine söz verir. Her şey yolunda giderken ikiliyi bekleyen sürpriz ise hepsini şoke edecektir. Hercai bu akşam ekrana gelecek 58. Bölümüyle Atv’de saat 20.00’da.

 

07-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar