Hercai Dizisinden flaş ayrılık!

Hercai Dizisinden flaş ayrılık!
Banu Akdeniz’in sahibi olduğu Mia Yapım imzalı Hercai dizisine bir yandan güçlü karakterler ilave olunurken senaryo gereği bazı karakterlerle de yollar ayrılıyor.

Atv ekranlarında 2cuma akşamlarına damga vuran Hercai dizisinden hayranlarını üzen bir ayrılık haberi geldi. İzleyici Mardin’de çekilen Mia Yapım imzasını taşıyan diziden hangi karakterin veda ettiğini ve ayrılış nedenini merak ediyor. Ekranlarda fırtına gibi esen Hercai son bölümmde neler yaşandı, haberlimizde. Şimdi detaylar

Hercai Dizisinden flaş ayrılık!

Ülkemizin saklı güzelliklerinden tarihi mekânlarıyla ön plana çıkan Mardin Midyat'ta çekilen Hercai Cuma akşamlarına imza atmaya devam ediyor. Banu Akdeniz’in sahibi olduğu Mia Yapım imzalı Hercai dizisine bir yandan güçlü karakterler ilave olunurken senaryo gereği bazı karakterlerle de yollar ayrılıyor. 2 sezondur yayınlanan Hercai dizisinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü başrolü paylaşırken dizide 44 bölümdür yer alan Hanife karakteri ölerek diziye veda etti. Sevilen karakteri canlandıran Aydan Burhan da diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Hanife karakteri çok sevildi

Başrollerinde Ebru Şahin, Akın Akınözü, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar ve Ayda Aksel’in yer aldığı Hercai’nin Hanife’si Aydan Burhan rolüne olan hakimiyeti ve performansıyla göz dolduruyordu. "İntikamdan doğan imkânsız bir aşkın hikayesi" dizesiyle 2 sezondur başarıdan başarıya koşan Hercai’nin yapımcısı Banu Akdeniz, sevilen oyuncu Aydan Burhan için sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

Hercai son bölümde neler oldu?

Miran'ın uçurumdan düştüğünü gören Reyyan, onu kurtarmak için peşinden gider. Baygın Miran'ı kıyaya çıkarır ama sevdiği adamın durumu kötüdür. Bu sırada Miran'ı tehdit olarak gören Cihan, Reyyan'ın Miran'la kaçtığını düşünerek peşlerine düşer. Azize'yle ilgili şaşırtıcı bilgilere ulaşan Aslan ne yapacağını bilemezken Hazar ve Zehra'yı acı bir sürpriz beklemektedir.

Aydan Burhan Kimdir?

1968 Bursa doğumlu oyuncu, Bursa Belediye Konservatuarında yetişti. Kariyerine fenomen dizi Mahallenin Muhtarları dizisinde Fadime karakteri ile adım atan Aydan Burhan, yapımcılığını üstlendiği  “Yangın Ayşe” dizisiyle ününü pekiştirdi. Usta oyuncu Kemal Sunal ile birlikte Gülen Adam filmiyle sinemaya geçiş yapan Aydan Burhan, Boynu Bükük Küheylan ve "Vezir Parmağı" gibi birçok filmde oynadı. Başarılı oyuncu son olarak Hercai dizisinde çok sevilen Hanife karakterini canlandırıyordu.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2019  – Hercai  (TV Dizisi)

2018  – Sen Anlat Karadeniz (TV Dizisi)

2018  – Bir Zamanlar Çukurova (TV Dizisi)

2017  – Cenaze İşleri (Sinema Filmi)

2016  – Vezir Parmağı (Sinema Filmi)

2015  – Fabrika Kızı  (TV Dizisi)

2007  – Kurtlar Vadisi Terör (Sinema Filmi)

1997  – Yangın Ayşe (TV Dizisi)

1992 – 1997 – Mahallenin Muhtarları (TV Dizisi)

1990  – Boynu Bükük Küheylan (Sinema Filmi)

1989  – Gülen Adam (Sinema Filmi)

24-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler