Hercai Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Hercai Konusu ve Oyuncu Kadrosu!
Atv'de cuma akşamları yayınlanmaya başlayan Hercai dizisinin konusu nedir ve Hercai dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var, hepsi bu yazımızda.

Yapımcılığını Mia Yapım’dan Banu Akdeniz’in üstlendiği Atv’nin yeni dizisi Hercai izleyicilerden büyük beğeni aldı. “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” olan dizinin konusunu ve başarılı oyuncularını canli tv izleyicileri için derledik.

Uzun süredir ekranlara dizi yapmayan Mia Yapım’ın Atv’de Cuma günleri yayınlanan dizisi Hercai seyircinin büyük ilgisini çekti ve ilk bölümüyle bitlikte en çok izlenen ikinci dizi oldu. Hikayesinin yanı sıra görselliğiyle de öne çıkan Hercai’nin senaryosunu Eda Tezcan ve Feraye Şahin yazıyor. Dizinin kadrosunda birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor. Dizinin kadrosunda; Akın Akınözü, Ebru Şahin, Feride Çetin, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası, İlay Erkök, Edip Saner, Güneş Hayat, Gülçin Hatıhan, Aydan Burhan ve İnci Şen yer alıyor. 

Hercai Dizisinin Konusu Nedir?

İstanbullu işadamı Miran Arslanbey (Akın Akınözü) Midyat’a gelerek bölgenin önemli ailelerinden Nasuh Şadoğlu’ndan ortaklıklarını pekiştirmek için torunu Reyyan’ı (Ebru Şahin) da ister. Nasuh, Miran’ı iyi bir damat olarak görse de diğer torunu Yaren’i vermeyi planlar. Nasuh’un planına karşı Miran da planını yapar. Sonuç ne olursa olsun iki kızı da çok etkileyecek bir karar verilir. Dizinin temasında gelişen Midyat’ın tarihi geçmişi üzerinde yeşeren aşk herkesi derinden etkiler. İlk görüşte ortaya çıkan aşkın büyük bir tutkuyu doğuracağı dizi merakla bekleniyor.

Hercai Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Akın Akınözü (Miran Arslanbey)

1990 doğumlu olan Akın Akınözü Ankaralı olup ilk dizi tecrübesini 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yaptı. Arkadaşlar İyidir dizisi ile popülaritesi artan Akınözü, Aslan Ailem ve Payitaht Abdulhamid dizilerinde başrol oynadı. Her iki dizide de büyük başarı elde eden sanatçı kendi izleyici kitlesini oluşturmuş durumda.

Ebru Şahin (Reyyan)

1994 doğumlu olan Ebru Şahin ekranlarda İstanbullu Gelin dizisi ile tanındı. Şahin, Atölye Craft Kamera Önü Oyunculuk bünyesinde oyunculuk eğitimi aldı. Pek çok reklamda kamera karşısına geçen Ebru Şahin’i İstanbullu Gelin dizisiyle tanıdık. Bu dizi dışında Savaşçı ve Yasak Elma dizilerinde de rol aldı. Kan Parası ve Babam adlı filmlerde aldığı rollerle de izleyicinin karşısına çıktı.

Serhat Tutumluer (Hazar Şadoğlu)

Serhat Tutumluer 1972 Eskişehir doğumlu olup Hacettepe Tiyatro bölümü mezunudur. Ankara Devlet Tiyatro Sanatçısı olan Tutumluer Senan Kara ile evlidir. Vatanım Sensiz, Oyunbozan, Umutsuz Ev Kadınları, Bir Umut Yeter, Filinta adlı dizilerde başrol oynamıştır.  

Feride Çetin (Zehra Şadoğlu)

1980 doğumlu olan Feride Çetin İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Bunun yanı sıra Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Hatırla Sevgili ile Aşk ve Ceza dizilerinde oynamıştır.

Gülçin Santırcıoğlu (Sultan Aslanbey)

20’den fazla dizide görev alan Gülçin Santırcıoğlu oldukça kabiliyetli bir sanatçıdır. Müzisyenlik de yapan Santırcıoğlu en son Nefes Nefese ve Oyun Bozan dizilerinde yer almıştır. Elveda Rumeli dizisiyle ünlenen sanatçı Diriliş Ertuğrul dizindeki Çolpan Hatun karakteriyle oyunculuğunda zirveyi yaşamıştır.

16-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar