Hercai'nin Reyyan'ı, estetiksiz haliyle sosyal medyada olay oldu!

Hercai'nin Reyyan'ı, estetiksiz haliyle sosyal medyada olay oldu!
Hercai'nin Reyyan'ı, estetiksiz haliyle sosyal medyada olay oldu! Hercai'nin Reyyan'ından olay olacak resimler için yazımızı gözden geçiriniz.

Atv ekranlarının yayınlanmaya başladığından beri reyting sonuçlarında hep üst sıralarda yer alan Hercai dizisi, yepyeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Bu hafta ise 17. yeni bölümü ile ekranlara gelen Hercai'de Miran ile Reyyan'ın ilk dansı seyircinin gönlünü fethetti. Öyle ki Hercai dizisinde Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada olay haline geldi. Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile hemen herkesin çok beğendiği Ebru Şahin, sosyal medya da olay haline geldi. Takipçilerinin ikiye bölündüğü olayda Ebru Şahin ise şu an için sessizliğini korumaya devam ediyor. İşte Ebru Şahin'in estetik olayı..

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru şahin, sosyal medyada da paylaştığı fotoğrafları ile herkes tarafından beğeni toplamaya devam ediyor. Ancak son günlerde konu olan Ebru Şahin'in estektiksiz olup olmadığı ise tartışmaya neden oldu. Sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen bu konuda ise bazı takipçileri Ebru Şahin'in doğal güzelliği olduğunu, bazıları ise estetikli olduğunu ifade etti. Kısa sürede hemen herkesin beğenisini kazanan Ebru Şahin'den ise henüz bir açıklama gelmedi. Peki güzel oyuncu Ebru Şahin, kimdir? Ebru Şahin kaç yaşında? Ebru Şahin dizileri. İşte ekranların sevilen ismi Ebru Şahin ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntılar...

Reyyan karakteri; Şadoğlu ailesinin kızı. İyi niyetli ve temiz bir genç kız. Ailesi tarafından sevgi ile büyüyen Reyyan, dedesinden beklediği sevgiyi hiç bir zaman görememiştir.

Hercai dizisi Reyyan (Ebru Şahin) kimdir?

18 Mayıs 1994 yılında dünyaya gelen Ebru Şahin, İstanbul doğumludur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamlayan Ebru Şahin, ardından oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. İlk olarak Kan Parası adlı film ile oyunculuğa adım atan Ebru Şahin, 1.66 metre boyunda ve 54 kilo.

Ebru Şahin’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)

2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)

2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)

2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)

2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)

2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)

19-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler