Hercai'nin Reyyan'ından Makyajsız Paylaşım!

Hercai'nin Reyyan'ından Makyajsız Paylaşım!
Reyting rekortmeni dizi Hercai'de yıldızı parlayan güzel oyuncu Ebru Şahin makyajsız halini paylaşıp takipçilerine teşekkür etti!

ATV’nin Hercai dizisinde Reyyan karakteriyle gündemde olan Ebru Şahin Instagram paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, bayram tatilinde takipçilerine bir sürpriz yaparak Cosmopolitan dergisi için çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı. Her paylaşımı binlerce beğeni alan Ebru Şahin, son yayınladığı fotoğraflarıyla da kısa süre içinde 300 bine yakın beğeni almıştı.

Makyajsız Teşekkür!

Şahin yaptıkları paylaşımların ardından hızlı şekilde 2 milyon takipçiye ulaşınca makyajsız bir fotoğrafını paylaşan Şahin takipçilerine teşekkür etti.

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşamıştır. Ardından Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol almıştır. Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, 1.66 metre boyunda, 54 kilo ve Boğa burcudur. Ebru Şahin’in rol aldığı diziler ve filmlerden bazıları şunlardır:

2019 Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)

2018 Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)

2017 İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)

2017 Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)

2017 Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)

2016 Kan Parası (Sinema Filmi)

Reyyan Şadoğlu Karakteri

Reyyan, Hazar ve Zehra Şadoğlu'nun büyük kızıdır. Masum, saf ve temiz bir genç kızdır. Ailesine ve etrafındaki herkese sevgiyle bağlıdır. Ancak annesinden babasından, kardeşinden gördüğü sevgiyi, dedesi Nasuh Şadoğlu'ndan asla görememiştir.

Hercai Dizisi Konusu

Midyat’a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan’ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh’un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın planlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat’ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat’ın güzelliği dillere destan Reyyan’ı kavuşabilecek mi? Hercai ilk bölümünde, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık edecek!

09-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar