Hercai'nin yayın tarihi ertelendi! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Hercai'nin yayın tarihi ertelendi! Yeni sezon ne zaman başlayacak?
ATV'den ekrana gelen Hercai dizisinin yeni sezon tarihi ertelendi. 2. sezonuyla ekrana gelecek Hercai dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrollerinde yer aldığı Hercai dizisi, geçtiğimiz sezon oldukça başarılı reyting oranları elde etmişti. Dolayısıyla diziyi büyük bir heyecanla bekleyenlerin sayısı hayli fazla. ATV'nin ekrana getirdiği ve Mia Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Hercai dizisi ne zaman başlayacak? Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai, ne zaman dönüyor? Hercai dizisinin yayın tarihi ertelendi mi? Hercai'nin yeni sezonunda diziye hangi isimler eklendi. Hercai dizisinin yeni sezonuyla ilgili bilgiler.

Hercai'nin yayın tarihi ertelendi! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz günlerde Hercai dizisinin yeni sezonuyla 13 Eylül tarihinde ekrana geleceği konuşuluyordu. ATV, Hercai dizisinin 2. sezon 2. tanıtımını yayınlayınca kesin yeni sezon tarihi ortaya çıktı. Hercai dizisi 20 Eylül Cuma akşamı saat 20:00'da yeni sezonuyla ekranlarda olacak. Hercai dizisini 13 Eylül tarihinde bekleyen bazı hayranlar bu durum karşısında hayal kırıklığına uğradı.

Hercai dizisine yeni oyuncular eklendi

Başreolleri Akın Akınözü ve Ebru Şahin tarafından paylaşılan, Macit Sonkan, Ayda Aksel, Serhat Tulumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar ve Gülçin Hatıhan gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Hercai dizisine yeni sezonda Mert Altınışık, Sarp İkiler, Aydan Taş ve Duygu Yetiş gibi isimler eklendi. 

Hercai dizisi konusu

İstanbul'dan Midyat'a gelen Miran Aslanbey, yıllar önce bir cinayet sonucu anne ve babasını kaybetmiştir. Bir iş adamı olan Miran'ın bölgeye gelme sebebi iş gibi görünmektedir. Ancak Midyat'a gelmesinin arkasında başka bir sebep vardır. Miran, yıllar önce bir cinayet sonucu anne ve babasını kaybetmiştir. Midyat'a gelerek onların intikamını almayı hedeflemektedir. Ancak geldikten sonra Miran'ın hiç beklemediği bir şey olur. Güzel bir kız gözüne çarpar ve ona aşık olur. O kız Midyat'ın önde gelen ailesi Şadoğulları'na mensup Reyyan Şadoğlu'dur. Bu imkansız bir aşktır zira Miran'ın anne ve babasının ölümünden Şadoğulları sorumludur. Şadoğulları ile ortaklık yapan Miran, ortaklıklarını pekiştirmek adına Şadoğulları'ndan bir kız ile evlenecektir. Önce kendisine Yaren önerilir ancak Miran'ın aklı Reyyan'dadır. Miran, intikam ateşiyle yanıp tutuşurken kendini imkansız bir aşkın içinde bulur.

07-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler