Son Yaz 24. bölüm izle

Son Yaz 24. bölüm izle
Son Yaz 24. bölüm izle: Son Yaz yeni bölümüyle bu akşam FOX ekranlarında olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü online izlemek için detaylar.

Son Yaz 24. bölüm izle: FOX ekranlarının sevilen O3 Medya imzalı dizisi Son Yaz, 2 Ekim Cumartesi akşamı 24. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm öncesinde izleyiciler heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. Birbirinden önemli isimlerin başrolde yer aldığı dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. Son Yaz'ın yeni bölümünü bu sayfadan kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. FOX ekranlarının ilgi gören dizisi Son Yaz'ın yeni bölümünü online ve HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Son Yaz 24. bölüm izle

Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Birce Akalay, Yasemin Yazıcı ve Halil Babür gibi isimleri başrollerinde izlediğimiz Son Yaz, her hafta milyonlarca izleyici tarafından heyecanla izleniyor. Sevilen dizinin 24. bölümü bu akşam FOX ekranlarında olacak. İzleyiciler tarafından beklenen bölümü birçok izleyici online olarak izleyecek. Eğer siz de bu izleyiciler arasında yer alıyorsanız bu sayfadan kolay bir şekilde izleyebileceğinizi hatırlatalım. Son Yaz 24. bölüm, online, HD ve tek parça olarak bu adreste. Son Yaz dizisinin 24. bölümünü online, hd ve tek parça olarak izlemek istiyorsanız sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

Son Yaz 24. bölüm özeti

Soner'in vurulması herkesi şok eder. Emel ise bu olayın ardından kızının hayatı için fazlasıyla endişelenmeye başlar. Naz'ı ellerinden almak için çabalasa da bunu yapmak çok da kolay olmayacaktır. Bunun sebebi ise Naz artık bir Sancaktar ailesi üyesidir. Durumdan haberdar olan Selim, hemen olaya el atar. Böylece iki aile arasında ipler iyice gerilir. Akgün ise arkadaşı Soner'in vurulması nedeniyle fazlasıyla öfkelenir. Soner'e yapılanları ödetmek için harekete geçer. Soner'in intikamını alabilmek için Cihan ile işbirliğine girer. Tam da bu noktada Sare devreye girer ve bu olayı fırsata çevirmeye çalışır. Her şey Sare için çok iyi devam ederken bir anda işler sarpa sarar. Bu işin sonunda Selim Kara ve Sare Akay nihayet tanışır.

Son Yaz dizisinin 24. bölümünü online, hd ve tek parça olarak izlemek istiyorsanız sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

02-10-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler