Hilal Özdemir’in nafaka iddialarına Hazım Körmükçü’den cevap geldi!

Hilal Özdemir’in nafaka iddialarına Hazım Körmükçü’den cevap geldi!
Hilal Özdemir geçen haftalarda eski eşi olan oyuncu Hazım Körmükçü'nün nafakasını ödemediğini ve çocuklarıyla birlikte çok mağdur olduklarını söylemişti. Körmükçü'den cevap geldi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir yıllık bir evlilikleri olan ve daha sonra boşandığı eşi oyuncu Hazım Körmükçü'nün nafakasını ödemediğini iddia ederek mağduriyetini dile getirmişti. Bir magazin programına bağlanan ve göz yaşları içerisinde çok mağdur olduklarını açıklayan Hilal Özdemir'in iddialarına eski eşi Körmükçü'den cevap geldi. Hazım Körmükçü koronavirüs salgını sebebiyle işsiz olduğunu ve daha önceden nafakasını düzenli olarak ödediğini söyledi.

Şoförlük yapmayı bile düşündüm

Oyuncu Hazım Körmükçü eski eşi Hilal Özdemir'in canlı yayında yaptığı açıklamara cevap verdi. Tv 100'e konuşan Körmükçü, salgın sebebiyle aylardır çalışmadığını belirtirken eski eşi ve 2 çocuğu için 3 bin lira nafaka ödediğini ve ödemelerde sadece iki kez gecikme yaşandığını belirtti. Hilal Özdemir'in açıklamalarının işlerini de olumsuz etkilediğini belirten Körmükçü, bir ara şoförlük yapmayı bile düşündüğünü açıkladı.

Kazancımı kimseden esirgemedim

Hilal Özdemir'in açıklamaları karşısında çok üzüldüğünü belirten Körmükçü, "14 senelik ilişkimde de, 3 yıl süren ilişkimde de alınteriyle kazandığım paramı eşlerimin eline teslim ettim. Maddi ve manevi olarak sahip olduğum hiçbir şeyi çocuklarım da dahil hayatımda saygı duyduğum kimseden esirgemedim" dedi.

Körmükçü: Çocuklarım beni suçluyor

Çocuklarının kendisiyle görüşmediğini göz yaşlarıyla anlatan Körmükçü, "2 yıldır çocuklarıma ayda 3 bin TL nafaka ödüyorum. Son dönemde çocuklarıma iş yapamadığımı, şu an para kazanamadığımı ama her zaman yanlarında olduğumu belirttim. Ancak çocuklarım şu anda annelerinin de etkisiyle benimle görüşmek istemiyor. Çocuklarım beni suçluyor. Aradım ulaşamadım. Bu durum beni çok üzüyor. Evlatlarımın doğumuna girmiş, kordon bağlarını kesmiş insanım. Onlara önce arkadaş, sonra baba oldum" şeklinde konuştu.

3 yıldır ne çektiğimi bir Allah, bir de ben bilirim

Hilal Özdemir'in canlı yayında anlattıklarına ve ağlamasına da tepki gösteren Hazım Körmükçü şu ifadeleri kullandı; "Aklı selim bir insan televizyonda çıkıp böyle ağlamaz. İyiniyetli bir davranış değil. Hem sonunu düşünmeden itibarımı zedelemeye çalışıyorsun. Yarattığın algı yüzünden iş kaybediyorum. Hem de nafaka istiyorsun. Aramızda bir sorun varsa insani olarak çözemiyorsak hukuki olarak çözeriz. 3 yıldır ne çektiğimi bir Allah, bir de ben bilirim. İnsanlar önce bir kendilerine dönüp baksınlar."

Sahnede çaldığım enstrümanı sattım

Körmükçü açıklamalarına şöyle devam etti; "Ben ne yaptım? Ben banka mı soydum, uyuşturucu kaçakçılığı mı yaptım? Yukarıda Allah var. Demiş ki televizyonda “Nafakayı alırken bile burnumuzdan getirdi. Avukatlarla zor aldık.” El insaf ya… Yav el insaf… 2 kere geciktirdim. O da yapımcıdan paramı geç aldığım için… Sahnede çaldığım enstrümanımı sattım. Çocuklarımın nafakasını ödeyebilmek için enstrümanımı sattım, daha ne yapayım?"

06-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar