İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan sitem. Şarkısını Hadise'ye kaptırdı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan sitem. Şarkısını Hadise'ye kaptırdı
Müzik camiasında Dilan Çıtak Tatlıses’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın yankıları devam ediyor. Şarkıcı yeni çıkaracağı şarkısının Hadise’ye verildiğini açıklamıştı.

Magazin dünyasında hemen her gün yeni bir tartışmanın fitili ateşleniyor. Her an yoğun tartışmaların, kavgaların, mahkeme süreçlerinin yaşandığı ünlüler dünyasında bu sefer de iki ünlü isim arasında şarkı tartışması yaşanmaya başlandı. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses sosyal medya hesabından kendisinin çıkarmaya hazırlandığı son şarkıyı ünlü şarkıcı Hadise’nin aldığını belirterek şarkıya aracılık edenlere ateş püskürdü. Babası gibi kendisi de şarkıcılık yapan ve geçtiğimiz aylarda evlenerek dünya evine giren ünlü şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses’in seslendirmeyi planladığı şarkının Hadise’ye verilmesi sebebiyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklama magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde yoğun olarak gündeme geldi.

Yönetimi Beceremeyen Aracı!

İbrahim Tatlıses’in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses yeni bir şarkı yayınlamak için hazırlanırken şarkının Hadise’ye satıldığını öğrendi ve adeta şoke oldu. Şubat ayında yeni şarkıyı çıkarmak için hazırlık yaparken seslendireceği şarkının Hadise’ye verilmesi üzerine Dilan Çıtak Tatlıses sosyal medya hesabından sert bir paylaşım yaptı. Dilan Çıtak Tatlıses paylaşımında aracıları suçladı ve “şubat ayında çıkarmak için hazırlandığımız parça son dakika 20 bin TL fark ile Hadise’ye verildi. Yönetimi beceremeyen bir aracı sebebi ile. Her şarkıcıya ayrı fiyat ile gönderildiğini bilmiyorduk maalesef. Olsun en azından taş gibi ses okuyacak, biz de son ses dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hadise’den cevap gelmedi

Dilan Çıtak Tatlıses’in şubat ayında çıkaracağı şarkıyı 20 bin TL farkla aldığı iddia edilen ünlü isim Hadise ise Dilan Çıtak Tatlıses’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma cevap vermedi. Şarkının kim tarafından yazıldığı ve kimler tarafından aracılık edilerek pazarlandığı ise bilinmiyor. Bilindiği gibi zaman zaman şarkıcılar arasında aynı şarkıya talip olma yüzünden tartışmalar yaşanabiliyor ve hatta bu tartışmalar çoğunlukla da mahkemeye taşınıyor. Şubat ayında yeni bir şarkı çıkarmak için çalışmalarını sürdüren İbrahim Tatlıses’in kızı şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses’in suçladığı aracıların kimler olduğu ve konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacakları ve Hadise’nin konuyla ilgili herhangi bir açıklamasının olup olmayacağı ise henüz belli değil.

10-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar