Alparslan Büyük Selçuklu Dizisine İki Yeni Oyuncu Katıldı

Alparslan Büyük Selçuklu Dizisine İki Yeni Oyuncu Katıldı
TRT 1 ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek olan iddialı dizi Alparslan Uyanış Büyük Selçuklu’ya iki isim daha dahil oldu. Diziye Toprak sergen ve Rabia Soytürk katıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve şimdiden seyircinin büyük merakını çeken iddialı dizi Alparslan Büyük Selçuklu sete çıktı ve çekimlerine başladı. Geçtiğimiz sezonun başarılı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı olan dizi Akli Film tarafından yapılıyor. Kadrosunda pek çok usta oyuncuyu barındıran dizi geçtiğimiz sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosunu tamamen tasfiye etmiş ve hikaye gereği yeni bir kadro kurmaya başlamıştı. Başrollerinde başarılı ve genç oyunculardan Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in yer aldığı dizi bir dönem dizisi olarak hazırlanıyor. Büyük Selçuklu Devleti’nin en büyük liderlerinden olan Sultan Alparslan’ın hayatını anlatacak dizinin prodüksiyonu da bu anlamda dikkatleri çekiyor. Oyuncular için set başlamadan önce özel eğitimler aldıran dizi için son olarak iki usta ve başarılı oyuncuyla daha anlaşma sağlandı.

Toprak Sergen ve Rabia Soytürk Alparslan Dizisinde

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Alparslan Büyük Selçuklu adlı dizinin çekimleri başladı ve büyük bir hızla devam ediyor. Sezonun en iddialı projelerinden olacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahriye Evcen, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke, Esila Umut, Korel Cezayirli gibi üst düzey oyuncular yer alıyor. Prodüksiyonuyla da dikkatleri çeken dizinin oyuncu kadrosuna son olarak başarılı iki isim daha dahil oldu. Diziye son olarak Benim Adım Melek adlı yapımda rol alan Rabia Soytürk ile Toprak Sergen dahil oldu. Başarılı oyuncu Toprak Sergen’in dizide Bizans Komutanı Kekavmenos’u, Rabia Soytürk’ün ise Karaca’yı canlandıracağı öğrenildi.

Rabia Soytürk Kimdir?

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan benim Adım Melek adlı yapımda rol alan başarılı ve genç oyuncu Rabia Soytürk 11 Mart 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. Daha sonra tiyatro oyunları ve dizilerde rol alamaya başlayan genç ve güzel oyuncu Rabia Söytürk

-          Benim Adım Melek

-          Özgür Dünya

-          Gülperi

-          Şahsiyet

adlı yapımlarda rol almıştır.

07-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar