Çukur 40. yeni bölüm fragmanı | Beni neden istemedin baba?

Çukur 40. yeni bölüm fragmanı | Beni neden istemedin baba?
29 Ekim Pazartesi yeni bölümüyle ekranlara gelecek Çukur dizisinin 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni fragmanına Selim ve İdris'in yüzleşmesi damga vurdu.

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur, 40. bölüm (2. Sezon 7. Bölüm) fragmanıyla yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Dizinin 22 Ekim Pazartesi günü ekrana gelen 39'ncu bölümünde; Yamaç'ın Cumali'yi kurtarmaya çok yaklaştığını ancak son anda tüm planlarının alt üst olduğunu izlemiştik.

Çukur 40. yeni bölüm fragmanında ise; İdris ve Selim'in yüzleşmesi yer alıyor. Selim'in bir türlü peşini bırakmamasının üzerine İdris oğluna; "Sen bizi yaşıyor sanıyorsun değil mi? Biz sadece nefes alıp veriyoruz. Niye peşinde dolaşıp duruyorsun lan? Sana verecek neyim kaldı? Ne istiyorsun lan benden?" sorusunu yöneltiyor. Selim'in ise babasına "Bir tek isteğim var; tek bir cevap. Beni neden istemedin hiç, neden istemedin baba?" sorusuyla cevap veriyor. İkilinin yüzleşmesi, İdris'in Selim'e vereceği merak ediliyor.

ÇUKUR 40. BÖLÜM FRAGMANI

ÇUKUR 39. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin yeni kötü karakteri Reşit Fazlullah tarafından kaçırılan Cumali ve Çeto eski bir fabrikada tutulmaktalar. Reşit, Yamaç'tan Cumaliyi, Mahsun'dan ise Çeto'yu serbest bırakması için kardeşi Seyfettin Kadı'yı öldürmelerini ister. Ancak köklü bir aşiretin ağası olan ve yüzlerce silahlı koruma ile birlikte gezen Seyfettin Kadı'yı öldürmek hiçte kolay değildir. Yamaç, Çeto'dan, Mahsun ise Cumali'den habersiz kardeşlerini kurtarmak için plan yaparlar.

Yamaç'ın yaptığı plan Mahsun'un, Mahsun'un yaptığı plan ise Yamaç'ın planlarını iptal etmesine neden olur. Yamaç, Vartolu ile birlikte Medet'in planıyla Seyfettin Kadı'nın evine onun adamlarıymış gibi sızmayı başarırlar. Seyfettin'i öldürmek için odasına girdiklerinde oğluyla birlikte birbirlerine sarılmış halde uyurken görürler ve planı iptal ederek geldikleri yoldan çıkarlar.

Diğer yanda ise; Celasun'un Mustafa'ya vermek için çaldığı lüks otomobil Meke tarafından tekrar çalınır. Meke'yi bir süre takip ettiren Celasun şüphelerinde haklı çıkar. Grubunu toplayıp Meke'den otomobili almak için sahil yoluna giden Celasun, Meke'nin karşısına çıkıp arabayı isterken Ersoy gelir ve ikilinin kavga etmesini engeller ve otomobili kendisine vereceklerini söyler ve Meke'ye kendisini mahalleye bıraktıktan sonra arabayı telefonuna gönderdiği adrese götürmesini söyler. Mahalleye gitmek için yola çıkan Meke trafik çevirmesine denk gelir ve arabayı oracıkta bırakır, arkadaşlarının motoruna binerek uzaklaşır. Arabayı polise kaptıran Celasun'un başı Mustafa'yla derde girecek.

Çeto'yu kurtarmak için Ersoy'un planını hayata geçiren Mahsun, Seyfettin Kadı'nın oğlunu kaçırır. Oğlu kaçırılan Seyfettin'de Vartolu ve Medet'i alıkoyar ve Yamaç'tan ikilinin yaşaması için çocuğunu sağ salim kendisine teslim etmesini söyler.

Yeni bölümü merakla beklenen Çukur 29 Ekim Pazartesi 20:00'da Show TV'de.

26-10-2018
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar