Masumiyet Dizisi, Çekimlere Başladı

Masumiyet Dizisi, Çekimlere Başladı
FOX TV'de yayınlanacak olan Masumiyet dizisinin çekimleri, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da başladı. Peki ya Masumiyet dizisinin konusu ne ve oyuncuları kimler?

Fox TV’de yayınlanacak olan kanalın yeni dizisi Masumiyet’in çekimleri sonunda İstanbul’da başladı. İlk başta ‘Yaşı 19´olarak tanıtılan dizinin ismi geçtiğimiz haftalarda Masumiyet olarak değiştirilmişti. Peki ya dizinin kadrosunda kimler var? Dizinin konusu ne? Yönetmen koltuğunda kim var? Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlasına haberimizde yer verdik.

Masumiyet Dizisi Konusu Ne?

      Evli ve iki çocuk annesi olan Bahar’ın hayatı, 19 yaşında ki kızı Ela’nın yanlış bir adama âşık olması ile değişir. Dizinin ilk isminin ‘Yaşı 19’ olmasının sebebi de buydu aslında. Genç yaşında, yanlış adama âşık olmasının ardından hem kendi hayatı, hem de annesinin hayatı değişecektir. Peki ya kim bu adam? Ela kime âşık oldu?

   Ela’nın âşık olduğu kişi, babasının 35 yaşında ki patronudur. Üstelik patronu da başka bir kadın ile evlenmek üzere. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmak için elinden geleni yapan Bahar’ın çabaları ise sonuç vermiyor. Artık kaçınılmaz bir yola giren Ela’nın bu aşkı yüzünden, bütün ailenin düzeni bozulmaya ve değişmeye başlıyor. Şubat ayında izleyicisi ile buluşmayı hedefleyen Masumiyet dizisinin konusu bu şekilde. Biraz da dizide ki oyuncu kadrosuna bakalım isterseniz.

Masumiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu

   Dizinin başrolünde; Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ yer alıyor. Bunların dışında kadronun tamamı ise; İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Selen Uçer, Neslihan Arslan, Tolga Güleç, Deniz Işın, Ertuğrul Postoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Alayça Öztürk Gidişli, Asena Keskinci, Asena Tuğal, Ozan Kaya Oktu, Rüçhan Çalışkur ve Gizem Ergün olarak açıklandı. Dizinin yapımını Gold Film üstlenmiş durumda. Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin yönetmeni ise Ömür Atay. Senaryo ise Sırma Irmak’ın ellerinden çıktı.

   Bunların yanı sıra, Masumiyet dizisi için kanal bir yer açmak zorunda kalacak gibi gözüküyor. Şu sıralar 5. Sezon çekimlerine başlayan Savaşçı dizisi çok yakın bir zaman da ekranlara geri dönecek. Ayrıca Masumiyetinde başlayacak olması, bir dizinin veya TV programının final yapmasına sebep olabilir. Şuan için nasıl bir izleyeceklerini ise bilmiyoruz.

25-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler