İncir Ağacı dizisi Bekir (Tolga Akman) kimdir?

İncir Ağacı dizisi Bekir (Tolga Akman) kimdir?
TRT 1’de yayınlanan İncir Ağacı dizisine yeni bir karakter katıldı. İncir Ağacı dizisinde Bekir karakterini canlandıran Tolga Akman kimdir? Ayrıntılar haberimizde…

TRT 1 ekranlarından hafta içi her gün seyirciyle buluşan günlük dizi İncir Ağacı gündüz kuşağının sevilen yapımlarından. İncir Ağacı dizisi 1970’lerde geçen Ocak ailesinin hayat hikâyesini anlatıyor. Sezon başında yayına başlayan dizinin kadrosuna yeni bir karakter katıldı. Tolga Akman’ın canlandıracağı Bekir karakteriyle dizinin senaryosu yeni hikâyelere gebe.  Başarılı oyuncu Tolga Akman birçok dizi ve film projesinde başarılı bir performans sergilemişti.

İncir Ağacı hafta içi her gün TRT1’de

İncir Ağacı dizisi Sonsuzkare Yapım'ın projesi olarak Eylül ayında yayına başlamıştı. TRT1’in gündüz kuşağı dizisi olarak başarılı bir seyir izleyen dizinin yapımcılığını Mesut Uçakan ve Hüseyin Türkyıldırır'ın üstlendi. Tolga Akman’ın yeni dâhil olduğu İncir Ağacı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Atilla Cengiz oturuyor. Hafta içi her gün yayınlanan İncir Ağacı dizisinde Bekir karakteriyle karşımıza çıkan Tolga Akman, 'Menekşe ile Halil’, ‘Melekler Korusun’, ‘Küçük Sırlar’, ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Her Sevda Bir Veda’, ‘Aşkın Bedeli’, ‘Görünen Adam’, ‘Göç Zamanı’ ve ‘Beni Affet’ gibi birçok başarılı yapımda da yer almıştı. Sevilen oyuncu Akman’ın İncir Ağacı’ndaki Bekir karakteriyle nasıl bir serüveni olacağı merak ediliyor.

Tolga Akman (Bekir) kimdir?

İncir Ağacı kadrosuna dâhil olan başarılı oyuncu Tolga Akman, 26 Nisan 1986 İstanbul doğumlu. Oyunculuk kariyerini akademik anlamda da geliştiren Akman, Kadir Has Üniversitesi Film Drama Oyunculuğu alanında yüksek lisans yaptı. Oyunculukta 11. yılını aşan Tolga Akman birçok sinema ve dizi projesinde yer aldı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisinde Yaman karakteriyle başrol oynayan Akman, TRT1’in yeni günlük dizisi İncir Ağacı’nın oyuncu kadrosuna katıldı.

İncir Ağacı dizisinin konusu nedir?

Ocak ailesi, 70’li yıllarda İstanbul’da yaşayan bir ailedir. Cemal Ocak sahip olduğu oto tamir dükkânı ile eşi ve dört çocuğunu geçindirmeye çalışmaktadır. Karısı Neriman daha iyi bir hayat hayali ile bazen çocuklarını yanlış yönlendirse de eşinin en büyük destekçisidir. Cemal Ocak için aile her şeydir ancak farklı hayallere sahip dört çocuğu yanlış yollara gitmeye çalıştıkça aile içindeki sıkıntılar kaçınılmaz olacaktır. Ocak ailesi türlü sıkıntılarla uğraşırken Cemal Usta ise başlarına gelen bütün felaketlere rağmen son ana kadar ailesini bir arada tutmaya ve evlatlarını koşulsuz, şartsız korumaya çalışır. Evlatlarına bırakmak istediği en büyük miras aile şerefidir.

31-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar