İstanbullu Gelin 15. bölüm fragmanı yayınlandı

İstanbullu Gelin 15. bölüm fragmanı yayınlandı
Star Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınladı. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte İstanbullu Gelin 15. yeni bölüm fragmanı sizlerle.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in olduğu, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Özge Borak, Hayal Köseoğlu gibi isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinde bu hafta neler yaşanacak? İstanbullu Gelin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yayınlandığı her hafta izleyicisinin takdirini kazanan İstanbullu Gelin dizisi 15. yeni bölümüyle geliyor.

Her Cuma akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi son bölümde neler yaşandı? Begüm'ün evinde Faruk'u gören Süreyya mantıklı bir açıklama bekler. Faruk ise artık herşeyi anlatmanın vaktinin geldiğini düşünürken, Begüm'ün müdahele etmesi üzerine olay çözülür.

Önceki bölümde kaza geçiren Murat ise iyice içine kapanır ve yürümek adına bir umudu kalmaz. Müzik okulunun Adem ile ortak olduğunu öğrenen Süreyya deliye döner.

İstanbullu Gelin 15. yeni bölüm fragmanında Süreyya ile Faruk güzel vakit geçirirken, Esma Sultan Adem'in annesiyle karşı karşıya gelir. Bunun yanı sıra Emir ise Begüm'ün konuştuklarını duyarak asıl babasının başkası olduğunu öğrenir. Heyecan dolu bölümleriyle İstanbullu Gelin dizisi Cuma günü Star Tv'de.

07-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar