İstanbulspor- Fenerbahçe maçı canlı izle!

İstanbulspor- Fenerbahçe maçı canlı izle!
Ziraat Türkiye Kupasında gözler İstanbulspor- Fenerbahçe maçına çevrildi. 5. Tur rövanş maçında İstanbulspor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve saat kaçta ?

Bir başka heyecanla takip edilen Ziraat Türkiye Kupasında gözler İstanbulspor- Fenerbahçe maçına çevrildi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında İstanbulspor-Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyenler maçın hangi kanalda ve saat kaçta olduğunu merak ediyor. Son zamanların flaş takımı İstanbulspor, sahasında Süper Ligin büyük takımlarından Fenerbahçe’yi konuk ediyor. sarı lacivertliler, sezona iyi başlamasına rağmen son beş maçta yaşadığı beklenmedik puan kayıpları ile hayal kırıklığına yol açtı.  İstanbulspor- Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı canlı izlemek isteyenler için ayrıntıları hazırladık.

İstanbulspor Fenerbahçe maçı canlı izle!

Ziraat Türkiye Kupasında heyecan 18 Aralık Çarşamba akşamı İstanbulspor Fenerbahçe maçı ile devam ediyor. Ziraat Bankasının sponsorluğundaki Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe, aynı şehrin bir başka takımı olan İstanbulspor'a konuk oluyor. İki takım arasında yapılan ilk maç, Ülker Stadı'nda oynanmış ve Fenerbahçe bu maçı 4-0 kazanmıştı.

Tur kapısını sonuna kadar aralayan Fenerbahçe bu maça yedekleriyle çıkacak. Sezon başında oynadığı futbolla futbolseverlerin takdirini kazanan sarı lacivertliler, özellikle son beş haftada formsuz bir ilerleyiş sürdürüyor. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'u yenmek ve kupada bir üst tura çıkarak taraftarlarına kendini affettirmek istiyor. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda 18 Aralık Çarşamba günü saat 20.45'te oynanacak 5. Tur rövanş maçını hakem Emre Malok yönetecek. Göz zevkine uygun, keyifli bir maç izlemek isteyenler müsabakayı A Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecek.

İlk Maç Fenerbahçe’nin!

Ülker Stadı'ndaki ilk maçı 4-0 kazanan sarı kanaryalılar, rövanş öncesi tur atlamak için avantajlı durumda. Eğer Fenerbahçe, deplasmanda bir gol atarsa rakibi İstanbulspor’un 5 ve üzeri farkla yenmesi gerekecek. Fenerbahçe ilk maçın avantajıyla ikinci bir Pendik faciası yaşamazsa adını bir üst tura yazdıracak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, bu karşılaşmada ligde az forma şansı bulan isimlerle, genç oyunculara görev vermesini bekliyoruz.

Fenerbahçe'de Son Durum

Fenerbahçe'de sakatlık ve cezalı durumlardan dolayı birkaç oyuncu maçta görev alamayacak. Zaten Ersun Yanal da bu karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Takımda kırmızı kart cezalıları Garry Rodrigues ve Ozan Tufan görev yapamayacak. Ayrıca sakatlıkları bulunan Sadık Çiftpınar, Miha Zajc, Hasan Ali Kaldırım ile Victor Moses, İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek. Ülker Stadı'nda oynanan ilk mücadeleyi 4-0 gibi net bir skorla kazanan Fenerbahçe'nin tur açısından avantajlı durumda olduğunu söyleyelim.

18-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar