İşte Payitaht Abdülhamid dizisine yeni katılan oyuncular!

İşte Payitaht Abdülhamid dizisine yeni katılan oyuncular!
Payitaht Abdulhamid dizisi 4. sezonunda da fırtına gibi esiyor. İşte cuma akşamlarına damga vuran Payitaht Abdulhamid dizisine yeni giren oyuncular!

Payitaht Abdulhamid dizisi 4. sezonunda da fırtına gibi esiyor. Cuma akşamlarına damga vuran Payitaht Abdulhamid dizisi izleyicileri diziye yeni giren oyuncuları merak ediyor. 2019 / 2020 yeni sezonunda da adından söz ettirecek olan Payitaht Abdulhamid dizisi çok geniş bir oyuncu kadrosuna sahip. İzleyici tarafından çok beğenilen Payitaht Abdulhamid dizisine yeni yeni oyuncular dahil oluyor. Şimdi detaylar.

İşte Payitaht Abdülhamid dizisine yeni katılan oyuncular!

Osmanlı’nın 34. Padişahı ve 113. İslam halifesi olan 2. Abdulhamid’in destansı mücadelesinin dokunaklı hikayesinin anlatıldığı dizi de 4. sezonda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon çekimleri 27 ağustos’ta başlayan dizi TRT1’in en gözde dizilerinden. Böyleolunca neredeyse her bölüm yeni yüzler ilave oluyor. Canlitv platformu olarak Payitaht Abdülhamid dizisini yeni oyuncularından birkaçını hatırlatalım.

Ertuğrul Postoğlu (Ziya Sami)

Payitaht Abdulhamid dizisinde Ziya Sami karakteri ile dahil olan Ertuğrul Postoğlu, kötü karakter serüvenini devam ettiriyor. Osmanlı tarihinin gördüğü en büyük hainlerden biri olan Ziya Sami bey. Yalanlarıyla Halid Halid’i bile kandırmayı başarır.

Makbule Meyzinoğlu (Ester)

45 yaşındaki oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki performansıyla tarihi dizilere olan yatkınlığını ispatladı. Payitaht dizisine Ester karakteriyle dahil olan oyuncu kötü karakterlerden birisidir. Payitaht’a aşçı olarak girse de gerçekte Siyonizm’in kalesi olacaktır. Saray mutfağından hareme girerek orayı karıştıracaktır.

Ece İrtem(Robina)

Robina bir gazetecidir ve Edward Jorris isimli katili İstanbul’da karşılayarak ona destekte bulunur. Çok güzel olan Robina, Edward Jorris ile hem aşk hem de iş yapar.

Serdar Deniz(Edward Jorris )

Dünyada saatli bombayla suikast yapan ilk kişi olan Edward Jorris, aşık olduğu gazeteci Robina ile hain emellerini gerçekleştirmeye çalışan bir suikastçıdır.

Sermet Yeşil ( Zalman Levontin)

Global Sermaye’nin adamı olarak diziye katılan Zalman Levontin dünya savaşının planlayıcı aklı olarak yetiştirilmiş ve savaş taktiklerini bilen bir savaş mimarıdır. Byölesine zor bir rolün üstesinden de ancak Sermet Yeşil gelebilirdi.

Ceyhun Mengiroğlu (Mehmet)

Diziye Mehmet Celaleddin olarak katıldı Ceyhun Mengiroğlu. Avrupa’da çok iyi bir eğitim alan başarılı ve devletine bağlı bir genç olan Mehmet Celaleddin, Abdülhamid’in yeğenidir.

Gülsim Ali (Gülcemal)

Gülcemal kimsesizler yurdunda büyümüş yardımsever bir kızdır. Bidar’ın gönlünü kazanmasıyla saray kapıları ona açılır ve Mehmet Celaleddin ile evlenme planları yapar.

Alp Akar (Şehzade Nureddin Efendi)

Abdülhamid’in Behice Hanım’dan olma oğlu Şehzade Nurettin Efendi, Abdülhamid tarafından saraya getirilerek şehzade yapılır.

Devrim Yakut (Cemile Sultan)

Cemile Sultan, Sultan Abdülaziz suikastinde parmağı olan eşi Mahmud Celaleddin Paşa’yla evliliğini devam ettirir. Otoriter ve hoşgörüsüz özelliğiyle haremde herkese kök söktürür.

Batın Uçan(Ömer)

İngiliz Kraliyet Sarayında kapıcı olarak çalışan Ömer, Abdulhamid ile tanışınca İslamiyetle şereflenir. Onun Abdulhamid’in gizli casusu olduğunu kimse bilmez.

Cem Uçan(Ahmet Celalettin Paşa)

Ahmet Celalettin Paşa, Abdulhamid’in Ser Hafiyesi yani başcasusudur. Sadece Hakan’ından emir alması onu özel bir konuma getirir. Herkes onun kudretinden korkar. Devletine ve Abdülhamid’e adanmış bir devlet adamı oan Celalettin Paşa, dünyanın dört bir yanından gelen ihbarları padişaha aktarmakla görevlidir.

Yener Sezgin(Ahmet Rıza Bey)

Ahmet Rıza Bey, Osmanlı’nı yıkılmasında önemli rol oynayan İttihat ve Terakkî Cemiyeti’nin önde gelen kurucularındandır.

Merve Kızıl (Baltalı Hano)

Baltalı Hano karakteri Osmanlı döneminin ilk kadın kabadayısıdır. Oğlu, kocası tarafından kaçırılıp pazarlanınca çıldırır ve kocası başta olmak üzere çok kimseyi öldürerek seri katil olur. Kabadayılığa başlayan Baltalı Hano sonunda idam edilir.

11-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar