İvana Sert: Oğlumun Özel Okul Ücretini Ödeyemiyorum!

İvana Sert: Oğlumun Özel Okul Ücretini Ödeyemiyorum!
Ünlü modacı İvana Sert’ten oğlunun okul ücreti ve şimdiki aşkıyla ilgili çarpıcı ifadeler geldi. İvana Sert okul ücretinin yüksek olduğundan şikayet etti.

Ünlü modacı İvana Sert’i bilmeyeniniz yoktur herhalde. Hemen her kanalda program yapan, sunumlar ve defilelerde boy gösteren, moda dünyasıyla ilgili her gelişmede ya da her organizasyonda görünen ünlü modacı. İvana Sert bugün tüm bunların dışında bambaşka bir konuyla gündemimizde. Ünlü modacı İvana Sert son olarak Moda Ödülleri Töreninde görüntülendi ve magazin gazetecilerinin sorularına cevaplar verdi. Ünlü moda ikonu İvana Sert törene yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu iş insanı Sezer Dermenci ile katıldı. İvana Sert sorulan bir soru üzerine oğlunun okul ücretini ödemekte zorlandığını ve mahkemeye başvurarak boşandığı eşinden aldığı aylık nafaka ücretinin artırılmasını talep ettiğini belirtti. Ünlü modacının ayrıca bir yıldır yaşadığı aşkı hakkında da çarpıcı ifadeleri vardı. İşte ayrıntılar!

Okul Ücretini Ödeyemiyorum!

Ünlü moda ikonu İvana Sert bir organizasyonda sevgilisiyle birlikte görüntülendi ve sorulan sorulara cevaplar verdi. İvana Sert kendi adıyla çıkardığı kozmetik ürünlerle son yıllarda ticarete atılmıştı. Pandemi nedeniyle müzik çalışmalarına da ara veren ünlü isim bu dönemde oğlunun okul ücretini ödemekte zorluklar yaşamaya başladı. İvana Sert bunun üzerine mahkemeye başvurarak eski eşi Yurdal Sert’in aylık olarak ödediği 5 bin lira nafakanın 15 bin liraya çıkarılmasını talep etti. İvana Sert’in mahkemeye verdiği dilekçede “oğlum Ateş’in okul ücreti çok yüksek” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ünlü modacının kendisine aylık olarak ödenen 5 bin lira nafakayı % 300 oranında artırmak istemsi bugün sosyal medyada geniş yer buldu ve oldukça fazla tepki çekti.

Yaz Aşkı Değil!

Ünlü modacı İvana sert ayrıca şimdiki sevgilisiyle ilgili sorulan sorulara da cevap verdi ve ilişkilerinin sürdüğünü belirtti. İvana Sert bundan yaklaşık bir yıl önce Sezer Dermenci ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri hakkında yaz aşkı ifadelerinin kullanıldığını belirten İvana Sert bu sözlere gücenmiş olacak ki “biz aşka devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. İvana Sert konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bize yaz aşkı yazanlar oldu. Göründüğü gibi kış ayları geldi, biz aşka devam ediyoruz. Yaz aşkı olmadığını herkes anladı” ifadelerini kullandı.

16-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar