Ivana Sert: En başarılı olduğum işim annelik

Ivana Sert: En başarılı olduğum işim annelik
Sevilen programcı Ivana Sert katıldığı bir canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu. Doya Doya Moda jürisinde yer alan Ivana Sert, "En başarılı olduğum işim annelik" dedi.

Türkiye'de yer aldığı projelerle çok sevilen ünlü oyuncu Ivana Sert, samimi açıklamalarda bulundu. Tv8'in sevilen moda programı Doya Doya Moda'da jüri üyesi olan Ivana Sert özel hayatı ve Türkiye sevgisi hakkında konuştu. Ivana Sert'e sorulan en başarılı işiniz nedir? Sorusuna ise oldukça farklı bir cevap verdi. Ivana Sert, en başarılı işinin annelik olduğunu söyledi. Ebru Kain'in YouTube programına katılan Ivana Sert çok özel açıklamalar yaptı.

Ivana Sert oğlundan çok şey öğrendiğini söyledi

Ivana Sert Ebru Kain'in hazırlayıp sunduğu Ebru Kain İle Kısa Kısa programına konuk oldu. Besteleri olduğunu belirten Ivana Sert pandemi döneminin bitmesini beklediğini söyledi. Konservatuar okuduğunu belirten Ivana Sert evinde bulunan piyanoyla besteler yaptığını belirtti. Bugüne kadar yaptığım işler arasında en başarılı olduğum iş Ateş'in annesi olmak diyen Sert, "Ateş hayatıma çok fark getirdi. O büyüyor ben de onlarla beraber büyüyorum. Her gün bir şey öğreniyoruz. Farklı jenerasyonlar artık farklı şeylerin peşindeler. Biz gibi değiller yani. Ateş'ten dolayı ben de çok yeni şeyler öğreniyorum" dedi.

Doya Doya Moda'da neden çok seviliyor?

Ivana Sert uzun süredir  Doya Doya Moda programında jüri üyeliği yapıyor. Sevilen bir isim olan Sert'e başarısının sırrı soruldu. Ivana Sert, "Herkesi öncelikle insan olarak kabul ediyorum. Yarışmacı olabilir ama hepimiz kusurluyuz. Kimse dünyaya en eğitimli ve en bilgili olarak gelmedi. Burada size biri fırsat veriyorsa yardım etmemiz lazım. Kusurları görmek ama göze sokmamak. Güzel bir şekilde anlatmak, eğitim vermek… Yorumlarım böyle oluyor. Ben kimseyi kırmayı sevmiyorum. Hakikaten orada sadece eğitim vermek için oturuyorum. Bildiklerimi paylaşmak için… Güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

Asker bir ailede büyüdüğünü belirten Ivana Sert sahip olduğu disiplinin nedenini bu aile yaşantısına bağladı. Yaptığı hatalardan yeni şeyler öğrendiğini belirten Ivana Sert, yaptıklarının arkasında durduğunu söyledi. Ivana Sert, yalana karşı toleransı olmadığını belirtti ve insanları aşağılayanlardan hoşlanmadığını söyledi.

08-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar