İyi Kötü Günde Dizisine Flaş Transfer!

İyi Kötü Günde Dizisine Flaş Transfer!
Star Tv için hazırlıkları sürdürülen İyi Günde Kötü Dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Diziye Ferit karakteriyle Ali Yağcı dahil oldu. İşte detaylar!

Yaz sezonu dizileri yavaş yavaş ekranlara gelmeye başlarken televizyon kanalları asıl yayın dönemi olan Eylül yayın dönemi için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kanallar bütün bir sene boyunca bu yayın döneminin başarısının ekmeğini yemenin plan ve programı dahilinde ellerinden geldiğince güçlü bir yayın akışı oluşturabilmek ve rakiplerinin önünde olmak yada en azından rekabetin içinde yer alabilmek için bu yayın dönemine hazırlanıyor ve başarıyı yakalamayı hedefliyorlar. Star Tv’de diğer kanalar gibi şimdiden Eylül yayın dönemi çalışıyor. Kanal güçlü bir yayın akışı oluşturmak ve reytinglerde üst sıralarda yer alabilmek için iddialı bir dizinin hazırlıklarına başladı. 03 Medya tarafından hazırlıkları sürdürülen ve oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başlayan İyi Günde Kötü Günde Dizisi son dakika gelişmesiyle flaş bir oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Genç ve başarılı oyuncu Ali Yağcı gelen haberlere göre İyi Günde Kötü Günde Dizisinde Ferit karakterine hayat verecek. İşte detaylar!

Ali Yağcı İyi Günde Kötü Günde Kadrosunda!

03 Medya tarafından Star Tv için Eylül yayın dönemi için hazırlanmaya başlanan ve yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstleneceği, Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil’in senaryosunu kaleme alacağı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden çarpıcı isimler yer alıyor. Son olarak Ali Yağcı’nın da oyuncu kadrosuna dahil olduğu İyi Günde Kötü Günde Dizisinde Mert Fırat, Seda bakan, Yasemin Allen, Şenay Gürler, Nergis Kumbasar, Osman Alkaş, Derya Alabora gibi usta isimler yer alıyor. Çekimler için hazırlıkları sürdüren İyi Günde Kötü Günde Dizisinin gelen son haberlere göre Temmuz Ayının 3. Haftası gibi setlere inmesi ve motor demesi planlanıyor. Diziye yeni katılan Ali Yağcı’nın Ferit karakterini canlandıracağı dizinin önümüzdeki sezonun iddialı yapımlarından biri olacağı konuşuluyor.

Ali Yağcı Kimdir?

Star Tv’nin Eylül Yayın döneminde ekranlara gelecek iddialı dizisi İyi Günde Kötü Günde’de Ferit karakterini canlandıracak olan Ali Yağcı 1990 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuk yapmak isteyen Ali yağcı bu amaçla Deniz Erdem ve Eric Morris tekniği eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Umut Apartmanı adlı yapımla yapan Ali Yağcı bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Her Yerde Sen

-          Erkenci Kuş

-          Adını Sen Koy

-          Seviyor Sevmiyor

-          Umut Apartmanı

23-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar