İyilik ne zaman başlıyor? İşte o tarih..

İyilik ne zaman başlıyor? İşte o tarih..
Fox TV ekranlarının merakla beklenen dizisi İyilik için yayın tarihi netleşti. İşte yeni dizi 'İyilik' için belirlenen o yayın tarihi..

Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı ekranlara gelen İyilik dizisi izleyiciden tam not aldı. Fox Tv ekranlarına yeni renk getirecek olan dizinin ne zaman başlayacağı ise büyük merak konusu. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi İyilik'in yayın tarihi belli oldu. İyilik dizisi ne zaman başlayacak? İsmail Demirci'nin yeni dizisi hangi gün ekranlara gelecek? İşte İyilik dizisinin yayın tarihi..

Fox Tv'nin yeni dizisi İyilik, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. En son Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu İsmail Demirci, uzun bir aradan sonra ekranlara İyilik dizisi ile dönüyor. İyilik dizisinin başrol oyuncularından olan İsmail Demirci'ye kadın partner oyuncu ise oyunculuk kariyerini en üst sıralara çıkarmış güzel oyuncu Hatice Şendil eşlik edecek. Yeni dizinin güçlü kadrosunda İsmail Demirci ve Hatice Şendil'in yanı sıra Sera Kutlubey ve Perihan Savaş da yer alıyor. 

İYİLİK DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Reytingleri alt üst etmesi beklenen dizinin konusu ise Hatice Şendil'in canlandırdığı Neslihan karakterinin hayatı olacak. Neslihan'ın herkes tarafından gıpta edilerek bakılan muhteşem vardır. Neslihan ise bu öylesine alışmıştır ki herşeyin mükemmel gittiğini düşünür. Fakat hayatta tek güvendiği kocasının onu uzun bir süredir aldatıyordur. Bunu öğrenen Neslihan'ın hayatı başına yıkılır ve bundan sonra sadece kendisi için değil ailesi  ve çocukları için mücadele etmek zorunda kalır. İyilik dizisi etkileyici ilk tanıtım fragmanın ardından izleyiciden tam not almayı başarır. Dizi hayranlarının merakla beklediği İyilik dizisinin yayın tarihi belli oldu. Fox Tv'de Cuma günleri yayınlanan Aşk Mantık İntikam'ın bitmesinin ardından izleyicisi ile buluşacak.  Böylelikle Kadrosunda İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş gibi başarılı isimlerin yer aldığı İyilik dizisi, 29 Nisan Cuma akşamı ilk bölümüyle Fox Tv ekranlarında yerini alacak. "İyilik" ilk bölümüyle 29 Nisan Cuma günü Fox Tv'de.

17-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler