Jet Sosyete Yeni Bölümü Evden Çekti!

Jet Sosyete Yeni Bölümü Evden Çekti!
Ekranların başarılı komedi yapımların Jet Sosyete her türlü duruma ayak uydurmayı başarıyor. Dizi çekimlerin iptal edildiği bu günlerde evden yeni bölüm çekti. İşte detaylar!

Ekranların başarılı komedi yapımlarından Jet Sosyete her duruma ayak uyduran yapımların başında geliyor. Daha önce pek çok kez kanal değiştiren ve final yapan dizi her defasında küllerinden yeniden doğmayı başardı. Son olarak Tv 8’de ekrana gelen ancak orda da tutunamayıp final yapan dizi internet yayın platformu Puhu Tv’de yayınlanmaya başlamış ve oldukça iyi bir izlenme oranlarına ulaşmıştı. Bunun üzerine dizinin Puhu Tv’de yayınlanan bölümleri Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlanmıştı. Şimdilerde ise koronavirüs tedbirleri kapsamında çekimlere ara veren diziler kervanında yer alan yapım buna rağmen yeni bölüm çekmeyi başardı. Son olarak dizinin bölüm çekimleri yarıda kaldığı için yazar Gülse Birsel senaryoda değişikliğe gitmiş ve bölümün son sahneleri evden çekilerek dizi tamamlanmıştı. Bu örnekten yola çıkan Gülse Birsel şimdi ise dizinin tamamını evden çekti. İşte detaylar!

Dizilerde Evden Çekim Günleri Başladı!

Puhu Tv ve Star Tv’de ekrana gelen ve BKM tarafından hazırlanan Jet Sosyete koronavirüs günlerinde de dur durak bilmeden yeni bölümleri seyircisine sunmayı başarıyor. Gülse Birsel’in kaleme aldığı ve oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Habibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldığı dizi geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedbirleri kapsamında çekimlerine ara vermişti. Ancak dizi buna rağmen seyirciye yeni bölüm sunmayı başardı. Senarist Gülse Birsel dizinin son bölümünü oyuncuların evlerinden oynayacakları bir şekilde kaleme aldı ve oyuncular da bir araya gelmeden evlerinden görüntülü konuşma ile çekim yaptı. Dizinin bölümünde eğlenceden taviz verilmezken mini konserler bile hikayenin akışında yer aldı ve seyircinin beğenisine sunuldu.

Jet Sosyete Koronavirüs Özel Bölümünde Neler Yaşanacak?

8 Nisan Çarşamba akşamı Star Tv’de ekrana gelecek olan Jet Sosyete Koronavirüs Özel Bölümü içinde, seyirci için pek çok ilki ve sürprizi taşıyor. Dizi setlerin ara vermesi ve toplu olarak bir arada bulunulmaması gerektiğinden dolayı sette değil oyuncuların kendi evlerinden dışarı çıkmadan çekildi. Buna uygun kaleme alınan bölümde oyuncular kendi evlerinden yazılan sahneleri çektiler. Dizimde komedi ve mini konserler yer alırken ayrıca hikayeden de taviz verilmedi. Dizinin özel bölümünde Gizem, İzmir’de annesinin evinde ilgi, alkış ve hayranlarının özlemi içindedir. Cengiz ise iç mekanlarda bunalmakta artık bahçede yaşamaktadır. Safiye temizlik hastalığına tutulmuş ve kendimi çamaşır suyuna vermiştir. Ozan ise ilk kez tek başınadır. Şennur ise karantina günlerinden kurtulmak için çalışmakta ve sokağa çıkmanın yollarını aramaktadır. Jet Sosyete’nin karantina ve koronavirüs günleri tam bir imtihana dönüşmüştür ve kolay geçmemektedir.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar