Jet Sosyete yeni sezonda hangi dijital platformda yayınlanacak?

Jet Sosyete yeni sezonda hangi dijital platformda yayınlanacak?
Ekranların tek komedi dizisi Jet Sosyete 2 Mayıs yayınlanacak 39. Bölüm ile ekranlara veda ediyor. Peki, Jet Sosyete hangi dijital platformda devam edecek?

Jet Sosyete Gürse Birsel’in yazdığı ekranlarımızın tek komedi dizisi. Star Tv ile yayın hayatına başlayan Jet Sosyete bildiğiniz gibi bu sezon TV 8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Türkiye’de komedi seven seyircilerin daha çok internet ortamında televizyon izlediğini düşünürsek Jet Sosyete de reytinglerde pek başarılı olamadı. Bu sezon TV 8 ekranlarında olacak olan dizi gelecek sezon dijital platforma geçiyor. Peki, Jet Sosyete  gelecek sezon hangi dijital platformda olacak, bütün bu ayrıntıları canli tv izleyicileri için derledik.

Jet Sosyete Hangi Dijital Platforma Geçiyor?

Sezon başında Star Tv’den TV 8’e transfer olan Jet Sosyete’nin yapımcısı Necati Akpınar, dizinin gelecek sezon TV 8’de devam etmeyeceğini dijital bir platforma geçeceğini söyledi. “Jet Sosyete 2 Mayıs’ta ekrana veda edecek. Önümüzdeki yıl dijital platformda olacak ama Netflix’te değil. blutv, puhutv, Digiturk ya da FOXplay’de olabilir. Yani Türkiye’de bir dijital platformda seyirciyle buluşacak” dedi.

Bu hamle dizinin normal kanallar tarafından istenmediği anlamını doğurmaz. Gürse Birsel’in hep istediği ve arzu ettiği bir şey var 40 – 50 dakikalık bir dizi yazmak… Bu dijital paltformlarda bu sürelerde dizi yapılabilir. Eğer bu öngörüler gerçekleşirse Jet Sosyete seyircilerinin artık daha kaliteli bir dizi izlemek hakları olsa gerek.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu Nedir? Gürse Birsel’in Dizileri!

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin (BKM) yapımcılığını yaptığı Jet Sosyete’nin başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren ve Ayşenil Şamlıoğlu, Enis Arıkan, Ecem Uzun, Aslı Bekiroğlu ve Şahin Irmak paylaşıyor.

Jet Sosyete dizisi 39. bölümüyle ekranlara veda edecek. Ama bu vedayı bir final olarak görmemek gerekiyor. Çünkü Jet Sosyete’nin belli bir izleyici kitlesi var ve bu kitle kemikleşmiş durumda. Bununla birlikte Gürse Birsel’in Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete ile birlikte belli bir seyirci kitlesi de oluşmuş durumda. Onun diline ve hikayelerine alışan bu kitle için Jet Sosyete farklı arayışlar peşinde. Tabii Avrupa Yakası’nın 6 sezonda 190 bölüm, Yalan Dünya’nın 3 sezonda 90 bölüm yayınlandığı yerde Jet Sosyete’nin 1,5 sezonda sadece 39 bölüm yayınlanacak olması düşündürüyor. Ya bu tür komedilere artık toplum ilgi göstermiyor ya da Gürse Birsel’in kalemi giderek ivme kaybediyor.

12-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar