Jet Sosyete’den yeni fragman! Yine Çukur’a gönderme

Jet Sosyete’den yeni fragman! Yine Çukur’a gönderme
Ekranların en komik dizilerinden Jet Sosyete internet platformunda yayınlanacak yeni sezon için yeni fragman yayınladı. Jet Sosyete'den yeni fragmanda Çukur’a gönderme yapıldı

Ekranların en komik dizilerinden Jet Sosyete internet platformunda yayınlanacak yeni sezon için yeni fragman yayınladı. İkinci tanıtım videosu paylaşılan Jet Sosyete'den yeni fragmanda Çukur’a gönderme yapıldı. Jet Sosyete’nin çok konuşulan Çukur imalı tekerlekli çatışma sahnesi için haberimizi okuyun. Şimdi detaylar...

Jet Sosyete’den yeni fragman! Yine Çukur’a gönderme

Ülkemizin yetiştirdiği nadir senaristlerden Gülse Birsel senaryosunu yazdığı Jet Sosyete komedi dizisi internet ortamında yayınlanacak. Jet Sosyete dizisi yeni sezon için tanıtım videosu yayınlandı. Tüm hızıyla bu sezon hazırlıklarına devam eden Jet Sosyete, yayınladığı fragman ile herkesi kırdı geçirdi. Çünkü tanıtım videosunda Çukur dizisinin çok konuşulan tekerlekli, meşaleli çatışma sahnesine gönderme bulunuyor. Jet Sosyete'nin bu göndermesi yeni değil aslında. Yeni sezon ilk fragmanında da Çukur dizisine gönderme yapılmış ve izlenme rekorları kırmıştı.

Senarist Gülse Birsel’in ölümsüzleştirdiği, kadrosunda usta oyuncuları bulunduran Jet Sosyete, önümüzdeki Ekim ayında Puhu TV’de yayında olmayı planlıyor.

Jet Sosyete’de kimler var kimler!

Gülse Birsel'in maceralı ve bir o kadar da komik dizisi Jet Sosyete nihayet start alıyor. İlk önce geniş kadrosundaki usta oyuncuları bir sıralayalım.

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun.

Jet Sosyete konusu

Özpamuk Tekstil’de getir-götür işinde ter döken Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’da gecekondu semtinde geçinmeye çabalayan bir aile babasıdır. Tek derdi ailesine gün yüzü göstermek isteyen Yaşar ustanın talih yüzüne aniden gülüverir. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk oğlu Ozan’dan hiç de memnun değildir, zira oğlu çapkındır ve karıştığı skandallarla babasını rezil etmektedir. Sonunda Cengiz Bey aradığı fırsatı bulur ve oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten azleder. Etrafından yükselen onca itiraza rağmen inadına Yaşar’ı genel müdürlüğe getirir. Talihin Yaşar’a gülmesi bu kadar da değildir. Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınırken çapkın oğlan Ozan, babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri döner. Gecekondudan gelme ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşen Yaşar ustayı bir de tanımadığı bir dünya beklemektedir. Şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir. canlitv platformu olarak Gülse Birse’ye başarılar diliyoruz.

26-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler