Jet Sosyete’nin sürpriz konukları belli oldu (15 Kasım Cuma)

Jet Sosyete’nin sürpriz konukları belli oldu (15 Kasım Cuma)
Jet Sosyete’nin bu haftaki konuk oyuncuları belli oldu. 15 Kasım Cuma günü puhutv.com’da 6. Bölümünü izleyeceğiniz Jet Sosyete’nin yeni bölümünde konukları kimler?

Her hafta farklı sanatçıları konuk olarak oynatan Jet Sosyete’nin bu haftaki konuk oyuncuları belli oldu. Gülse Birse’nin koordinatörlüğündeki dizi her hafta konuk oyuncu oynatmasıyla farklı bir formatta ilerliyor. 15 Kasım Cuma günü puhutv.com’da 6. Bölümünü izleyeceğiniz Jet Sosyete’nin yeni bölümünde konukları kimler, diye merak edenler için haberimiz gelsin. Şimdi detaylar

Jet Sosyete’nin sürpriz konukları belli oldu (15 Kasım Cuma)

Türk dizilerinde senaryo gereği bazen konuk oyuncular oynatılır. Ancak puhutv.com’da yayınlanan Jet Sosyete dizisi format gereği her bölümde bir ya da birkaç konuk oyuncu ağırlıyor. Türk televizyonlarında muadili olmayan dizi Jet Sosyete’de bu haftaki konuklar Öykü Karayel ve Hakan Salınmış olacak. Öykü Karayel, Ozan’ın sevgilisi Sinem rolüne can verirken Hakan Salınmış da Şennur’a aşık bir müteahhit olan Yalçın karakterini üstlenecek. Her iki oyuncuya da canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

Jet Sosyete dizisi nasıl izlenebilir?

3 yıl önce kurulan puhutv 11.000 saati aşan Türkçe premium dizi ve filmleriyle kullanıcılarına hizmet veriyor. Yayınladığı ilk orjinal içeriği olan Fi dizisi Türkiye’nin en çok bilinen online dizisi oldu. Puhutv bir yıl içerisinde atağa kalkarak 12 milyon aktif kullanıcıya, 4.6 milyon uygulama indirme sayısına ve 1.9 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre izleyiciler; Jet Sosyete'nin yeni bölümlerine herhangi bir üyelik olmaksızın puhutv.com adresinden, puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV'den ulaşabilir, diziyi her an her yerde izleyebilirler. puhutv.com’a üye olunduğunda ise bazı özel avantajlardan ve ‘kaldığın yerden izle’ seçeneğinden faydalanabiliyosunuz. Her cuma yeni bölümü yayınanan Jet Sosyete’nin önceki tüm bölümleri de puhutv.com'dan ücretsiz olarak izlendiğini unutmayalım.

Öykü Karayel kimdir?

1990 İstanbul doğumlu oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Öykü ve Ezgi Karayel, tek yumurta ikiz kardeşlerdir ve internette yayınladıkları parça ile ünlendiler.

Öykü Karayel, konservatuar öğrencisi iken Tiyatro Krek’de “Güzel Şeyler Bizim Tarafta” adlı oyunla sektöre adım attı. Bu oyundaki performansı ile 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde “Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü”nü kazandı. Şarkıcı Can Bonomo ile evli olan Öykü Karayel şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde rol almaktadır.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Muhteşem İkili (TV Dizisi)

2017-2018 – Kalp Atışı  (TV dizisi)

2017 – Put Şeylere (Sinema Filmi)

2016 – İşe Yarar Bir Şey (Sinema Filmi)

2015 – Koyu Sarı: Toz  (Sinema Filmi)

2015 – Bulantı (Sinema Filmi)

2014-2014 – Kara Para Aşk (TV Dizisi)

2011-2013 – Kuzey Güney (TV dizisi

13-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar