Jet Sosyete'nin yeni sezondaki adresi belli oldu! Hangi dijital platformda yayınlanacak?

Jet Sosyete'nin yeni sezondaki adresi belli oldu! Hangi dijital platformda yayınlanacak?
Jet Sosyete'nin yeni sezondaki adresi belli oldu mu? Jet Sosyete yeni sezonda hangi dijital platformda yayınlanacak? İşte detaylar..

Gülse Birsel imzalı komedi dizisi Jet Sosyete'nin yeni sezondaki adresi kesinleşti. İlk iki sezonu ile ekranların sevilen dizisi olmayı başaran Jet Sosyete dizisinin dijital platforma geçmesi izlenme oranlarını nasıl etkileyecek büyük merak konusu oldu. İşte sevilen dizi Jet Sosyete'nin yeni sezondaki yeni kanalı..

Jet Sosyete'nin yeni sezondaki adresi belli oldu! 

Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin’in yer aldığı Jet Sosyete kadrosu yeni sezonda izleyicisinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Gülse Birsel'in kaleme aldığı komedi dizisi artık 50 dakika olarak izleyici karşısına çıkacak.  Fi, Şahsiyet, Dip gibi dizileri bünyesinde barındıran PuhuTv şimdide Jet Sosyete dizisini bünyesine dahil ediyor. Sevilen dizi artık dijital platformun en çok sevilen ve izlenen kanalı Puhu Tv'de yayınlanacak. Her hafta 1 bölümü yayınlanacak dizinin kadrosuna her hafta farklı farklı süpriz isimler katılarak diziye renk katacak. 

Kahkaha tufanı dizi Jet Sosyete, Ekim ayında PuhuTv'de olacak. İlk sezonu Star Tv'de yayınlanan Jet Sosyete ikinci sezonunda TV8 ekranlarına geçiş yapmıştı. Sezon sonu gelince dizi hakkında bir çok iddia ortaya atıldı. Jet Sosyete bitiyor mu? Jet Sosyete yeni sezonda yok mu? gibi birbirinden farklı iddialar gündemi bir süre meşgul etmişti. Jet Sosyete hayranları ise ortaya atılan bu iddiaların gerçeklik payını çok merak ediyordu. Konu ile ilgili olarak dizinin senaristi Gürse Birsel, bir açıklama da bulunmuştu. Gürse Birsel açıklamasında,  'Toplanıp, giyinip, saçları tarayıp İstanbul’a gelme, sete gidip dekordu kostümdü filandı toplantılar yapma, seyirciye güzel “jet-sosyetik” haberler verme zamanı.' ifadelerine yer verdi. Açıklamasında dizinin sadece televizyon dünyasına veda ettiğini ve dijital platformda devam edeceğini belirtmişti. Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin’in yer aldığı Jet Sosyete dizisi artık her hafta yepyeni 50 dakikalık bölümleri ile Puhu Tv'de olacak.

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler