Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural otoparkta birbirine girdi

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural otoparkta birbirine girdi
Pandemi uzadıkça sinirler geriliyor. bunun son örneği Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural arasında yaşandı. bakın ikili bir otoparkta nasıl kavga etti?

Ünlüler diyarının tartışmalı ikilisi Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural yine sosyal medyanın diline düştü. Sık sık yaptıkları kavgalarla gündeme gelen Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural otoparkta birbirine girdi. Hayranları tartışmalı ikilinin neden kavga ettiğini ve ikili arasındaki son durumu merak ediyor. Şimdi detaylar

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural otoparkta birbirine girdi

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural şaşaalı bir törenle 2018 yılında evlenmişti. Başlarda dillere destan giden ilişki çok geçmeden bozuldu. Tartışmalarıyla sık sık magazin basınına haber olan ikilinin arasında sular durulmuyor. Magazin dünyasının ünlü iki ismi, bu sefer de gittikleri bir AVM'nin otoparkında sert bir kavgaya tutuştu.

Neden kavga ettiler?

Evliliklerinin üzerinden 3 yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen kavga haberleriyle gündeme gelen Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural ikilisi yine gündemin birinci sırasına oturdu. Hürriyet gazetesinin yaptığı bir habere göre tartışmalı çift, birlikte gittikleri Zorlu AVM’nin otoparkında sert bir kavgaya tutuştu. Yaptığı abartılı alışverişe Kaan Tangöze’nin itiraz etmesine sinirlenen Kıvılcım Ural elindeki alışveriş torbalarını yere fırlatarak sert adımlarla AVM’ye döndü. Çevredekilerin rahatsız olması üzerine Kaan Tangöze aracına binerek olay mahallini terk etti.

Pandemi psikolojileri bozuyor

Kaan Tangöze ve Kıvılcım 2018 yılında gösterişli bir düğünle dünyaevine girdi. Geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla birlikte Emirgan’daki bir kafede yemek yerken objektiflere takılmıştı. Muhabirlerin görüntü aldığı Kıvılcım Ural bir açıklama yapmıştı: “Pandemi nedeniyle hep evdeyiz, her şey yolunda. Bazen müzik yapıyoruz. Çocuklarla güzel vakit geçiriyoruz. Yakında Kaan’ın albümü çıkıyor.”

Ancak durumun böyle olmadığı kısa sürede anlaşıldı. Koronavirüs nedeniyle sağlık tedbirlerini abartan Kıvılcım Ural, eşinin maske takmadan yürüyüşe çıkmasına sinirlenmiş ve tatilini yarıda keserek İstanbul’a dönmüştü. Kıvılcım Ural, maske takmamakta direnen eşine şu sözlerle tepki göstermişti: “Kızımı ve beni riske atmaya hakkın yok.” Tangöze’nin umursamaz tavırları devam edince eşyalarını toplayan Ural, kızını da yanına alarak İstanbul’a döndü. Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, daha önce Seçkin Piriler ile 2010 yılında ile evlendi. İki erkek çocuk sahibi olan ikili 6 yıl sonra boşandı. Çünkü Kaan Tangöze, eski manken Seçkin Pirler’i şimdiki eşi Kıvılcım Ural ile aldatmıştı. İlişkilerinde sorun yaşayan Kaan Tangöze’nin ikinci evliliğini de yürütemeyeceği magazinciler arasında konuşuluyor. Canlitv platformu olarak gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

15-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar