Kaderimin Oyunu 2. bölüm izle

Kaderimin Oyunu 2. bölüm izle | Kaderimin Oyunu Star TV Tek Part İzle
Kaderimin Oyunu 10 Aralık Cuma günü 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Star TV'de yayınlanan dizinin yeni bölümü ve yeni bölüm detayları haberimizde!

Star Tv'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu 2. bölüm izle. NGM Yapım'ın Star TV ekranları için hazırladığı 'Kaderimin Oyunu' 10 Aralık Salı akşamı 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni yayınlanan bölümünü canlı izlemek veya tek part izlemek isteyen izleyiciler arama yapıyor. Dizinin yeni bölümünü izleyebileceğiniz linke aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KADERİMİN OYUNU CANLI İZLE

Kaderimin Oyunu Star TV'de yayınlanan televizyon dizisidir. Dizinin başrolünü Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak paylaşmaktadır. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında dizinin yeni bölümüne tek part ulaşmaya çalışıyor. Yukarıdaki görsele veya linke tıklayarak dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümüne ulaşabilir. Dizinin yeni bölüm özetine göz atmak için aşağıdaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

10 Aralık Salı günü ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümünde neler yaşacak?

Asiye yıllar sonra eski eşi Cemal'le karşılaşır. Bu karşılaşma ikisi içinde büyük bir yıkım olur. Hastanede yaşam mücadesi veren Mahir ise Asiye'nin çocuklarını korumak için söylediği yalanla kendisini bir oyunun içinde bulur. Harun'un ise herkesten sakladığı büyük sırrı gün yüzüne çıkar. Harun'un sırrı Demirhanların tüm dengelerini değiştirir ve Asiye ve Cemal yıllar sonra tekrar karşı karşıya gelir.

KADERİMİN OYUNU KONUSU

Asiye ve Cemal âşık olup evlenirler. Çok mutlu giden evlilik yıllar sonra bozulur. Cemal’in hayatına giren bir kadın, Cemal’in aklını başından alır ve onu Asiye’den kopartır. İki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Asiye İstanbul’a gelir. Hiç beklenmedik bir şekilde Mahir’le karşılaşan Asiye köşke yerleşir. Asiye’ye sırf iyilik için yardım eden Mahir’in köşke gelişi dengeleri değiştirirken Asiye, çocukları ve Mahir’in hayatı tümüyle değişecektir.

KADERİMİN OYUNU OYUNCU KADROSU

Öykü Karayel (Asiye), Akın Akınözü (Cemal), Sarp Apak (Mahir), Meriç Aral (Helin), Esra Dermancıoğlu (Zahide), Müfit Kayacan (Harun), Ülkü Duru (Nedret), Kaan Çakır (Raci), Iraz Akçam (Nergis), Yıldırım Özcan (Uğur), Yeşim Gül (Emine) Onur Bilge (Fikret), Ayça Koptur (Gülsüm)

Canlitv.com

 

10-12-2021
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar