Kadın 41. yeni bölüm fragmanı

Kadın 41. yeni bölüm fragmanı
Kadın 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 40. bölümüyle ekranlara gelen Kadın dizisinde neler yaşandı? Kadın 40. bölüm özeti ve 41. bölüm fragmanı haberimizde.

Fox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kadın 40. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Seray Kaya, Enver Sarıkadı ve Feyyaz Duman gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide gelecek hafta neler olacağı merak ediliyor.  Yeni bölümüyle izleyenlere keyif dolu dakikalar yaşatan başarılı yapımın takipçileri “Kadın 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?” sorusuna yanıt arıyor.

KADIN 41. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kadın 41. yeni bölüm fragmanı, dizinin ekranlara gelen yeni bölümünün ardından yayınlanması bekleniyor. Yine önemli gelişmelerin yaşandığı dizinin 40. bölümünde ilik nakli olan Bahar, hastaneden taburcu olarak, evine geri döndü. Bahar’ın dönüşü evdekilere bayram havası yaşatırken, diğer tarafta Sarp’ın düşmanları Bahar’ı kaçırma planını hayata soktu. Tarlabaşı’nda Bahar’ın yaşadığı mahallede ev tutan Sarp’ın düşmanlarının yeni hedefi Bahar ve ailesi. Sarp ve Bahar’ın kavuşması izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümde Enver ve Hatice, Şirin'in Sarp'a iliğini ablasına vermesi için şantaj yaptığını öğrenmiş ve evden kovmuşlardı. Şirin'in hastalığı yeni atlatan Bahar'a bu fotoğrafları gösterebileceği korkusuyla Hatice ve Enver bir plan yaptılar. Şirin'i eve dönmesi için tekrar ikna ettiler ve Şirin'in cep telefonunu parçaladılar.

Nisan, babasının yaşadığını annesine söylemek isterken, Bahar'ın Arif ile ilişkisi olduğu haberiyle büyük üzüntü yaşar. Nisan'ın öğrendiği haber karşısında çok üzüldüğünü öğrenen Bahar, Arif ile konuşarak ayrılma kararı alır.

Enver ve Hatice, Bahar'a Sarp'ın yaşadığını söylemek için bir akşam yemeği organize ettiler. Enver, Bahar'a Sarp'ın yaşadığın söylerken, kapı çaldı ve gelen Sarp'tı. Sarp'ı karşısında gören Bahar büyük şok yaşarken bölüm burada sonlandı.

KADIN 39. BÖLÜM NELER OLDU?

Pırıl; Sarp'ın telefonuna Şirin'den gelen mesajı görünce, Şirin'in iliği ablasına vermek için Sarp'a şantaj yaparak birlikte olduğunu öğrenir. Sinirle çocuğunu alıp evden çıkan Pırıl,bu sayede katliamdan kurtulur. Suat’ın düşmanları Pırıl’ın yaşadığı evi basar ve kim var kim yok öldürür. Şirin’in yanına giden Pırıl, yaşanan tüm gerçekleri Hatice ve Enver’e anlatır. Olanları öğrenen Hatice ve Enver, Şirin'i evden kovdular. Gidecek yeri olmayan Şirin, soluğu Suat'ın yanında aldı. Dizinin yayınlanan bölümünde Arif ve Bahar aşkında gelişmeler yaşanırken, Bahar'ın Sarp ile karşılaşması da merakla beklenen olaylar arasında yer alıyor.

20-11-2018
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar