Nöbet dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

Nöbet dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda hangi isimler var?
Pana Film tarafından hazırlanan Nöbet dizisinde hangi oyuncular var? Dizinin çekimleri nerede yapılıyor? Hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar;

Kış sezonunda ekranlarda olması beklenen Pana Film’in yeni dizisi Nöbet 7/24 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, başrol oyuncusu Cahit Kayalı ve Yönetmen Selahattin Sancaklı’nın ayrılık haberleriyle gündeme gelen dizi hakkında bir çok merak edilen konu var. Bunların başında hikayesi, oyuncu kadrosu ve kanalı gelmekte. Ziyaretçilerimiz için dizi hakkında tüm merak edilenleri derledik;

Nöbet dizisinde oyuncu kadrosu

Dizide rol alacağı iddia edilen bir çok isim bulunmakta. Şuan netleşen isimlerin başında en son Çukur dizisinde rol alan Saygın Soysal yer alıyor.

Saygın Soysal (Yüzbaşı Murat Soylu)

Saygın Soysal dizide Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu karakterine hayat verecek.

Öte yandan kesin olmamakla birlikte, dizide ismi geçen diğer isimlerde şöyle;

Orçun Kaptan (Teklif gönderildi)

Emret Komutanım dizisinde hayat verdiği Astek Kerim rolüyle milyonların sevgisini kazanan başarılı oyuncu Orçun Kaptan, dizi için görüşülen isimler arasında yer alıyor. Kaptan, Yılan Hikayesi, Pardon, Aile Saadeti, Geniş Aile, Uygun Adım Aşk, Yerden Yüksek, Hükümet Kadın gibi bir çok yapımda rol aldı.

Ertan Saban (Teklif gönderildi)

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 9. sezonunda Gölge karakterine hayat veren başarılı oyuncunun dizide rol alıp almayacağı gelecek günlerde belli olacak. Ertan Saban, yine asker dizisi olan Sakarya Fırat’ta Teo karakterine hayat vermişti.

Ali Sürmeli (Teklif gönderildi)

2009-2014 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu’da Şeref Zazaoğlu karakterine hayat veren usta oyuncu Ali Sürmeli’de teklif gönderilen isimlerin arasında yer alıyor. Onlarca dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan başarılı sanatçı en son Vezir Parmağı filminde rol almıştı.

Nöbet ne zaman hangi kanalda başlayacak?

2016 yılında beyaz perdede seyirciyle buluşan Dağ 2’nin ulaştığı gişe rakamlarının ardından televizyon kanallarında asker temalı diziler ekrana gelmişti. Bu yapımlar arasında en beğenilenler Fox tv’de yayınlanan Savaşçı ve Star tv’de yayınlanan Söz dizileri olmuştu. Asker temalı olacağı öğrenilen Nöbet dizisinin Show tv ekranlarında seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Nöbet dizisi ne zaman başlayacak?

Pana Film, dizi için hazırlıklarını hızlandırdı. Oyuncu kadrosu ve hikayesi geliştirilen dizinin çekimlerinde kullanılan binaların hazırlıkları onlarca kişinin gece gündüz çalışmasıyla sonuçlandı. Nöbet dizisinin kış sezonunda yani en geç Ocak ve Şubat aylarında ekranlarda olması bekleniyor.

Nöbet dizisi nerede çekiliyor?

Dizi hakkında en çok merak edilen konulardan biri de çekimlerinin nerede yapıldığı. Çekimler Antalya’nın Elmalı belgesinde gerçekleşiyor. Dizi çekimleri için onlarca kişinin gece, gündüz demeden çalıştı. Antalya Belediye Başkanı Ümit Öztekin’in de desteğiyle bölgeye dizi için bir plato inşaa edildi. Bu alanda karakol çekimleri için eski binalar ve 100 kişilik yatakhane, yemekhane ve eğitim alanları da bulunuyor.

19-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler