Kadın 77. Bölüm İzle!

Kadın 77. Bölüm İzle!
Bahar ve Arif arasında yakınlaşmanın arttığı Kadın 77. Son bölümünde Arif’in beklenmedik teklifine Bahar ne cevap verecek?

Fox Tv’nin iddialı dizilerinden Kadın 77. yeni bölümünü izlemek isteyenler 24 Aralık Salı akşamını heyecanla bekliyor. Bahar ve Arif arasında yakınlaşmanın arttığı Kadın 77. Son bölümünde Arif’in  beklenmedik teklifine Bahar ne cevap verecek? Enver’in Arda’yı vermemek için Dursun’u tehdit etmesi herkese büyük bir korku yaşatıyor. Son bölüm özeti ve 77. Bölümde yaşanacaklar haberimizde.

Kadın 77. Bölüm İzle!

Fox Tv’nin Salı akşamalrına damga vuran Kadın dizisi 77. Bölümüyle bu akşam diziseverlerle buluşuyor. Özge Özpirinçci, Şerif Erol, Seray Kaya, Ece Özdikici ve Feyyaz Duman’ın başrolde yer aldığı dizinin 7. yeni bölümünde Arif ile Bahar arasında yakınlkaşma alevleniyor. Yolda yürürlerken Arif beklenmedik bir teklif yapıyor:  “Ellerin üşüyorsa, ellerini ısıtmamı ister misin?”

Kadın son bölümde neler oldu?

Ömrü boyunca eline silah almayan Enver, Arda’yı vermemek için Dursun’u tehdit eder. Olayı duyan  herkes korku yaşar. Bahar’a aldığı kolyeyi boynuna takması Arif’i çok mutlu etmiştir. Geçen bunca zamandan sonra Bahar için bir şeylerin değiştiğini hisseden Arif, tekrardan umuda kapılır. Şirin artık kimse tarafından istenmemektedir. Yaptığı kötülüklerden sonra sevilmeyeceğini bilen Şirin yeni bir plan uygular ve herkesi zor duruma sokar.bahar, Cem’in gönderdiği davette aradığı kişinin Kısmet olduğunu anlayınca beyninden vurulmuşa döner ve bir an önce Kısmet ile çantaları değiştirip kaçmak ister. Lakin bu kaçış, sandığı kadar kolay olmayacaktır.yapılan DNA testleri sonucu Ceyda ve Emre’nin biyolojik çocuğu olduğu kanıtlanan Satılmış, Ceyda’yı hiç istemediği kötü bir duruma sokmuştur.

Şirin’in eline koz geçiyor

Arda’dan ayrılmak istemeyen Ceyda çaresiz durumdadır. Adeta eli ayağı bağlıdır. Çünkü Satılmış, alıştığı çocuklara benzemiyordur. Bahar’ı Cem ile gören Şirin sinsice güler çünkü eline bir koz daha geçmiştir. Arif’in de içinde bulunduğu kalbalıkta Bahar’ın Cem ile sevgili olduğunu ima etmesi herkesi şaşırtır. Gelen tepkilerle dumura uğrayan Bahar, Arif’in yanına gelir. Buna sevinen Arif, Bahar’a karşı beslediği aşkı belli etmeye çalışır. Sevilen dizi Kadın 77. Yeni bölümüyle 24 Aralık Salı saat 20: 00’de Fox Tv ekranalrında izleyicisiyle buluşacak. Canlitv platformu olarak keyifli seyirler diliyoruz

Kadın dizisi konusu nedir?

Kocası Sarp’ın ani ölümünden sonra Bahar  çocuklarıyla bir başına kalır. Bahar’ı hayata bağlayan tek şey  çocukları Nisan ve Doruk’tur. Hep birlikte el ele verip yokluğu sevince, hayatı bir oyuna, fakirliği de eğlenceye çevirmeyi başarırlar. Bahar inanıyordur ki insanın yüzü güldüğünde kalbi de onunla birlikte gülümser. 

24-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar