Kadın 80. Bölüm İzle!

Kadın 80. Bölüm İzle!
Kadın Dizisi 80. Bölüm İzle; 28 Ocak Salı 80. Bölümüyle ekrana gelen Kadın Dizisi’nin 80. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kadın 80. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Şerif Erol gibi oyuncuların yer aldığı Fox Tv’nin başarılı dizisi Kadın 28 Ocak Salı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Medyapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliği Nedim Güç tarafından üstlenilen, Hande Altaylı’nın senaryosunu yazdığı Kadın dizisi başladığı günden itibaren seyircinin ilgiyle ve merakla seyrettiği yapımlar arasında yer alıyor. Üçüncü sezonunda olan ve iki bölüm sonra final kararı alınan başarılı dizi özellikle bu sezon başında birçok oyuncusuyla yolları ayırmıştı. Böyle bir kararın dizinin final yapacağı için alındığı için alındığı bilinmesine karşın dizi bu sezon başından itibaren belli bir reyting kaybını da bu kararın ardından yaşamıştı. Finale giderken hikayenin uçlarının kapatılmaya başlandığı ve artık son bölüme hazırlanıldığı dizi Salı akşamlarının sevilen dizinin 80. Bölümünü tek parça ve ful izlemek isteyen seyirciler için detaylar haberimizde!

Kadın Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

İki Bölüm sonra final yapacak olan Fox Tv’nin başarılı dizisi kadın ekrana geldiği günden itibaren seyirci tarafından heyecan ve merakla seyredilmeye devam ediyor. Dram türündeki dizinin hikayeleri seyirci tarafından o kadar çok sevildi ki dizi reyting rekorları kırmaya başladı. Bu sezon başında final yapacağı kesinleşen ve buna uygun olarak da hikayede değişiklikler yapan ve açık uçları bir bir kapatan dizi bu akşam yine aynı saatinde Fox Tv’de seyircisiyle buluşacak.

Kadın Dizisi’nin 80. Bölümünde Neler Yaşanacak?

Salı akşamlarının heyecanla seyredilen dizilerinden Medyapım imzalı kadın bu akşam 80. Bölümüyle ekranlara geliyor. Finale sayılı bölümleri kalan dizinin bu bölümü yine heyecan dolu bir hikayeyle ekrana geliyor. Bahar’a hediye edilen kitap onu çok duygulandırmıştır. Bahar bu güzel hediye karşısında heyecanını saklayamaz. Raif ise büyük bir sürpriz yaparak Ceyda’ya evlenme teklif eder. Bu teklife çok şaşıran Ceyda’nın cevabı merak konusu olurken dizinin kötü karakteri Şirin’in Sarp’ı öldüren kişi olduğunu herkes öğrenir ve bu durum karşısında işler iyice karışır. Bahar bu durum karşısında Şirin’den nefret etmeye başlamıştır. Enver ise kızının sarp’ı öldürmesine hala inanamaz ve evden kaçan kızıyla bağlantı kurmaya çalışır. Kızıyla bağlantı kuran Enver gerçekleri bir kez de onun ağzından duyar ve dünya başına yıkılır. Artık Şirin’in cezasını çekmesi an meselesidir.

Kadın Dizisi’nin 80. Bölümünü tek parça ve ful izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz.

28-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar