Kadın Dizisi 79 Bölüm İzle!

Kadın Dizisi 79 Bölüm İzle!
Kadın Dizisi 79. Bölüm İzle; 21 Ocak Salı akşamı 79. Bölümü ile ekrana gelen Kadın Dizisi’nin 79. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kadın 79. Bölüm İzle; Özge Özpirinçci ve Feyyaz Duman’ın başrollerini paylaştığı Kadın Dizisi Salı Akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Salı günlerinin en çok seyredilen yapımları arasında yer alan dizi geçtiğimiz günlerde final kararı almıştı. Üç bölüm sonra final yapacak dizide hikaye de bu karara bağlı olarak toparlanmaya ve hikayede açık kalan uçlar bir bir kapatılmaya başlandı. Özellikle bu sezon başında alınan büyük kararlarla dizide rol alan pek çok oyuncunun hikayesi bitirilmişti. Bu durum reytinglere de yansımıştı. Ama her şeye rağmen Kadın dizisi farklı hikayesi ve güçlü kadrosuyla başarılı bir yayın gerçekleştirdi. Dizinin yayınlanacak 79. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Kadın Dizisi Son Bölüm Tek parça Ful İzle!

Fox Tv’nin başarılı yapımlarından olan ve seyircinin ilgiyle takip ettiği dizilerden Kadın bu akşam 79. Bölümüyle ekrana geldi. Dizi bilindiği gibi bu sezonun başında ana karakterlerinden bazılarıyla yollarını ayırmıştı. Final kararı aldıktan sonra da hikayesinde neler yaşanacağı merak edilmeye başlanan dizide Şirin’in konuşmalarını kayda alan Arif eline güçlü bir delil geçirmeyi başarmıştı. Arif gördüklerini ve Şirin’in anlattıklarını herkese anlatmak için fırsat ararken Şirin de kötülüklerine tüm hızıyla devam etmektedir. Ancak gelişmeler hiçte onun sandığı gibi olmayacaktır.

Kadın’ın 79. Bölümünde Neler Olacak?

Şirin ses kaydının alındığından habersiz tüm kötülüklerine devam ederken Bahar ve Arif arasında yakınlaşma başlamıştır. Şirin ise itiraflarının kayda alındığından habersizdir ve yine kötülüklerine devam etmektedir. Arif ise eline geçirdiği güçlü delille Şirin’in yaptıklarını anlatmak ve onun gerçek yüzünü herkese göstermek istemektedir. Finale yaklaşılırken Arif ile Bahar arasında hızlı bir yakınlaşma başlar. İkili arasında her şey yoluna girecek mi, Şirin’i finale yaklaşırken nasıl bir ceza bekliyor? Tüm bunların cevabı bu akşam yayınlanacak Kadın Dizisi’nin 79. Bölümünde!

Kadın Dizisi 79. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

21-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar