Kadın dizisinde Bahar ve Sarp, Nezir'den nasıl kurtuldu?

Kadın dizisinde Bahar ve Sarp, Nezir'den nasıl kurtuldu?
Fox Tv'nin sevilen dizilerinden Kadın salı günlerinin sevilen dizilerinden. Nezir'in Sarp, Bahar ve Çocukları bırakma sebebi merak ediliyor. Peki, Bahar ve Sarp nasıl kurtuldu?

Fox Tv’nin reytinglerde birinci olan dizisi Kadın Salı günlerinin vazgeçilmezi. Kadın bu sezon da çokça konuşulmaya devam ediliyor. Caner Cindoruk ve Özge Pirinçci’nin başrollerde görev aldığı dizi sahip olduğu seyirci kitlesiyle Türkiye’de şu anda en başarılı dizilerden. Kadın’ın son bölümlerinde bildiğiniz gibi Bahar ve Sarp başta olmak üzere birçok karakter Nezir’in elindeydi. Şimdi izleyiciler Bahar ve Sarp’ın Nezir’in elinden nasıl kurtulduğunu merak ediyor. Seyircinin yüzünü güldüren bu olayın nasıl geliştiği ve bu konudaki açıklayıcı ayrıntıları canli tv okuyucuları için hazırladığımız yazımızda bulabilirsiniz.

Bahar ve Sarp nasıl kurtuldu?

İlgiyle takip edilen Fox Tv’nin Kadın dizisinin son bölümünde yaşananlar herkesi şaşırttı. Seyirciler finalde Bahar, Sarp ve çocukları gece yarısı Hatice’nin evinin önünde görünce şaşırmışlardı. Rehin tutulurken böyle bir durumu kimse beklemiyordu. Nezir’in elinden kurtulmanın hiç de kolay olmadığı ortada iken bu durum garip karşılanmıştı. Bahar’ı ve çocukları beklenmedik bir şekilde karşılarında gören ev ahalisi ise çok sevinmişti. Tabii teyzemiz Şirin bu durumdan çok rahatsız olur. Özellikle Sarp ile karşı karşıya geldiği anda Şirin ne yapacağını bilemez.

O gece çocuklar babaları Sarp’ın da yanlarında kalmasını isteyince Bahar da mecburiyetten bunu kabul etmiş, aile aynı evde geceyi geçirmişti. Bu durum herkesi mutlu etmişti ama ortada cevaplanması gereken bir soru vardı? Nezir rehinelerini neden bırakmıştı? Kimse bu sorunun cevabını bilmese de Nezir’in polisin içinde bir kulağının olduğu tahmin edilebilir.

Avukat Kısmet’in Savcı’yı Nezir’in evine baskın için ikna ettikten sonra Nezir’e bu haberin ulaştırıldığı görülüyor. Nezir’in adamlarının hızlı ve seri bir şekilde Bahar’ı, Pırıl’ı, Sarp’ı ve çocukları hızlıca evden çıkarmaya çalıştıkları geri dönüş hikayesiyle son bölümde gösterildi. Anlaşılan o ki baskın haberini alır almaz Nezir rehineleri bırakıyor. Nezir’in rehinelerine iyi davranmasının bir sebebi de Doruk. Nezir’in Doruk ile kurduğu iletişim ona oğlunun çocukluğunu hatırlatıyordu. Bu duygusal iletişim de rehinelerin serbest bırakılmasını sağladığı görülüyor. Yani Bahar ve çocuklar Nezir’in elinden kurtulmadılar serbest bırakıldılar. Sebep olarak da Nezir’in göz göre göre adam kaçırıp alıkonulma cezasından tutuklanmak istememesi.

11-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar