Kadın’ın Arif’i Feyyaz Duman’dan Yeni Dizisi Baraj’la İlgili Şaşırtan Açıklamalar!

Kadın’ın Arif’i Feyyaz Duman’dan Yeni Dizisi Baraj’la İlgili Şaşırtan Açıklamalar!
Uzun zamandır merakla ve heyecanla beklenen Baraj Dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin oyuncuları canlandırdıkları karakterleri anlattı. İşte detaylar!

Fox Tv’de ekrana gelecek olan ve Medyapım ile No Dokuz Prodüctions tarafından ortaklaşa hayata geçirilen Baraj Dizisi’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizi bu sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilirken seyirci de aynı zamanda Türk Sineması’nın kült filmlerinden biri olan Baraj’dan uyarlanan dizinin başlamasını heyecanla bekliyor. Oyuncu kadrosunda Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan gibi isimlerin yer aldığı dizi Hasan Tolga Pulat tarafından kaleme alınıyor ve yönetiliyor. Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Baraj’ın oyuncularından ve aynı zamanda bu sezon final yapan Kadın Dizisi’nde de rol alan Feyyaz Duman diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Feyyaz Duman’ın yaptığı o çarpıcı açıklamalar!

Feyyaz Duman (Nazım)’dan Baraj Dizisi ile İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Fox Tv’nin heyecanla beklenen yapımlarından Baraj Dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Uzun bir hazırlık döneminin ardından sonunda ekrana gelemeye hazır hale gelen Baraj Dizisi Türk Sinemasının aynı adlı filminden uyarlandı. Dizinde Nazım karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncu Feyyaz Duman bu dizi için plastik makyaj ve yeni bir imajla seyirci karşısına çıkıyor. Son olarak Kadın Dizisi’nde Arif karakteriyle başarılı bir performans sergileyen Duman, Baraj Dizisi ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Duman “seyirci bence çok güzel aşk hikayesi izleyecek. Çok güzel Yeşilçam filminden uyarlama dizi. İzlemek için çok heyecanlıyız. Seyirciye aynı zamanda gerçek aşkın ne olduğunu sorgulatacak bir dizi. Çünkü birini sevmek ya da güzel bulmak çok göreceli bir durum” ifadelerini kullandı.

Nehir “Küçük Yaşta Yolunu Kaybetmiş Bir Kız”

Dizide belki de tüm gözlerin üzerinde olacağı oyuncu Biran damla Yılmaz Baraj’ın film versiyonunda usta oyuncu Türkan Şoray’ın canlandırdığı karakter olan Nehir’e hayat verecek. Oyuncu diziyle ilgili düşüncelerini dile getirirken “daha önce insanlara izleme şansı verilmemiş bir hikayeden bahsediyoruz. Hem aşkımız var, hem erkeklerin olduğu barajdaki hikayeler ve entrikalar var. Canlandırdığım karakter aslında küçük yaşta yolunu kaybetmiş bir kız. Zerrin onu bulup, kendi yanına alıp kol kanat geriyor. Fakat maalesef aralarda yön şaşırmaları olabiliyor” ifadelerini kullandı.

Merakla beklenen Baraj Dizisi bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de.

17-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar