Kadir Doğulu'nun yeni dizisi neden iptal edildi?

Kadir Doğulu'nun yeni dizisi neden iptal edildi?
Kadir Doğulu, Ay ve Güneş dizisinde rol almaya hazırlanıyordu. Ancak sürpriz bir gelişme yaşandı ve dizi iptal edildi. Ay ve Güneş neden iptal edildi?

Başrolde Kadir Doğulu'yu izleyeceğimiz Ay ve Güneş dizisiyle ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. Çok yakında oyuncuların sete çıkması planlanıyordu ancak alınan kararla Ay ve Güneş dizisi bu sezon için iptal edildi. Ay ve Güneş dizisinin neden iptal edildiği oldukça merak ediliyor.

Ay ve Güneş dizisinde rol alması için Kadir Doğulu, Nilay Deniz, Tansel Öngel, Nur Erkul, Pelin Orhuner, Goncagül Sunar ile anlaşma sağlanmıştı. Ay Güneş dizisinin senaryosunu Eda Tezcan kaleme alıyordu, yönetmenliğini ise Murat Şenöy yapacaktı. Çekimlerin de Ağustos ayında Kapadokya'da başlaması planlanıyordu. İlk 6 bölümün senaryosu da tamamlanmıştı. ES Film imzası taşıyan Ay ve Güneş dizisiyle ilgili alınan iptal kararı dizinin bekleyenlerini ve Kadir Doğulu hayranlarını üzdü. Ay ve Güneş dizisi ekrana gelecek ancak bu sezon değil. Ay ve Güneş dizisinin gelecek sezona ertelendiği açıklandı.

Ay ve Güneş neden iptal edildi?

Covid-19 virüsü nedeniyle pek çok dizi büyük bir belirsizlikle karşı karşıya. Bazı diziler zor şartlara rağmen ekrana gelmeye devam etse de bazıları yayın tarihini ileri alıyor ya da iptal kararı alıyor. Ay ve Güneş dizisi de, Covid-19 nedeniyle bir belirsizlik içerisinde. Bu sezon için hazırlanan Ay ve Güneş dizisi, tüm bu belirsizlikler nedeniyle yayın tarihini ileri aldı. Ay ve Güneş dizisinin yakın bir tarihte başlaması bekleniyordu ancak hangi kanalda yayınlanacağı da belirsizlik içerisindeydi. Ay ve Güneş dizisini gelecek yaz ya da biraz da erken bir tarihte ekranda görebiliriz.

Ay ve Güneş dizisinin konusu ne olacak?

Ay ve Güneş dizisi Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon adlı Hindistan yapımı diziden uyarlanacak. Bildiğiniz gibi ülkemizde Hint dizilerine büyük bir ilgi var. Bu dizi de Bir Garip Aşk adıyla Türkiye'de yayınlandı. Diziyi şimdi de Ay ve Güneş adıyla uyarlama şeklinde izleyeceğiz. Ay ve Güneş dizisinin konusuna gelecek olursak birbirinden çok farklı değerlere sahip iki gencin aşk hikayesini konu alıyor. Erkek hırslı ve duygusuz iken kadın insanlara değer veren, iyi niyetli bir insandır.

19-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar