Kadir Ezildi düğün salonu tutup doğum gününü kutladı! Sosyal medya yıkıldı

Kadir Ezildi düğün salonu tutup doğum gününü kutladı! Sosyal medya yıkıldı
Ekranın sevilen ismi Kadir Ezildi'nin doğum günü partisi gündem oldu. Kadir Ezildi doğum gününde düğün salonu tutup Tarık Mengüç'ü sahneye çıkardı.

Ünlü ekran yüzü Kadir Ezildi organize ettiği doğum günü partisiyle şaşırttı. Fox Tv'de yayınlanan En Hamarat Benim programı ile tanınan Kadir Ezildi'nin doğum günü partisi olay oldu. Sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giren Kadir Ezildi'nin düğün salonundaki doğum günü partisi detayları ile de dikkat çekti. Tarık Mengüç'ün sahne aldığı partide gelen davetlilere ise deterjan hediye edildi. Kadir Ezildi doğum günü hakkında yapılan yorumlara da sosyal medya hesabından cevap verdi.

Kadir Ezildi'den düğün temalı doğum günü partisi

Çektiği temizlik videoları ve samimi duruşuyla dikkat çeken Kadir Ezildi kendine has bir doğum günü partisi hazırladı. Düğün formatındaki doğum günü partisine Kadir Ezildi'nin arkadaşları ve akrabaları katıldı. Büyük bir düğün pastasının olduğu doğum günü partisinde Kadir Ezildi'nin boynuna kırmızı bir kurdela takılarak takı töreni de yapıldı. Kadir Ezildi ve davetlilerinin oldukça eğlendiği görülen düğün formatlı doğum günü partisi sosyal medyanın gündemine girdi. Ünlü radyocu Doğancan Özadlı'nın program sunucusu olduğu partide giriş müziği de unutulmadı. Kadir Ezildi doğum gününe katılan davetliler için deterjan paketleri hazırladı ve onları hediye etti.

Kadir Ezildi çok konuşulan partisi için açıklama yaptı

Kadir Ezildi çok konuşulan doğum günü partisine gelen yorumlar sonrası açıklama yaptı. Ezildi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları söyledi; "Milletin derdi benim doğum günüm olmuş ya… Siz de gidip düğün salonu tuttunuzda vermediler mi? Yok doğum günü yapılmaz mı dediler? Küçük bir mekan değişikliği ile yine aynı kadro devam ettik. Yaş pastayı zaten Allah'ın her günü yiyorduk, hiçbir şey değişmedi. Arkadaşlar kendinizi sevin, bu kadat basit hayata bir kere geliyorsunuz. Bakın 27 Mart'ta büyük İstanbul depremi diyor bütün astrologlar… Ya ölürsek… Düğünüm içimde kalmayacak, gördünüz mü onun da tadını aldım. Bir gelin bulursak inşallah o günleri de görüceğiz. Bu bir ön provaydı…"

20-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar