Kağıt Ev 8. Bölüm İzle

Kağıt Ev 8. Bölüm İzle
Kağıt Ev 8. Bölüm İzle; 7 Haziran Pazartesi akşamı 8. Bölümüyle ekrana gelen Kağıt Ev dizisinin yayınlanan 8.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kağıt Ev 8. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Can Nergis ve Helin Kandemir’in rol aldığı Kağıt Ev bu akşam saat 20.00’da 8. bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.bu sezonun sonlarına doğru ekrana gelmeye başlayan ve ilginç hikayesi ve üst düzey oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi ne yazık ki yayına başladığı günden itibaren seyirciye bir türlü ulaşamadı ve reytinglerde bekleneni karşılamaktan çok uzak kaldı. Her hafta yeni bir umutla ekrana gelen ancak her hafta aynı hüsranı yaşayan dizi için artık final tarihi konuşulmaya başlarken dizinin yayınlanan hikayesi ise seyredenler tarafından oldukça dikkat çekici bulundu. Kağıt Ev bu akşam ekrana gelecek 8. Bölümle bir kez daha seyirciye buluşacak. Dizinin 8. Bölümü saat 20.00’da Star Tv ekranlarında olacak.

Kağıt Ev Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve başladığı günden itibaren seyirciye ulaşamama sorunu yaşayan ve reytinglerde çok gerilerde kalan Kağıt Ev son yayınlanan bölümde hikayesinde büyük bir kırılma yaşandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mert ailesin sevdiği kız olan İnci’nin ölümünden sorumlu olduğunu öğrenince, ailesini cezalandırmak için cinayeti üstlenmiş ve verdiği ifadede de kendisini çok zor bir duruma düşürmüştü.

Kağıt Ev 8. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv’nin hikaye olarak çarpıcı ve oyuncu kadrosu olarak da üst düzey oyunculardan kurulu dizisi Kağıt Ev bu akşam yeni bir bölümle daha seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 8. Bölümünde ailesini cezalandırmak için cinayeti üstlenen Mert cezaevine göndermiştir. Burada dedesiyle karşılaşan ve tanışan Mert oldukça şaşıracaktır. Öbür taraftan ifade vermesi istenen Cemre yine akıl almaz oyunlarla hem polisi hem de medyayı oyuna getirir ve ifadeden kaçar. Öbür taraftan Azra’nın sapığı ile Cemre karşılaşacak ve Cemre burada bütün sırları öğrenecektir. Cemre ailesiyle de artık sağlıklı bir ilişki kuramamaktadır. Tüm bunların arasında Cihan Fırtına ise adeta yalnız kalmıştır. Oğlu Mert’i kurtarabilmek için her yolu denemektedir ancak bunda çok fazla bir ilerleme sağlayamaz. Hayatının en önemli anlarından birini yaşayan Aylin ise yeni bir yol ayrımına gelmiştir. Ancak bu yol ayrımı sadece Aylin için değil tüm aile için yaklaşmaktadır. Kağıt Ev bu akşam ekrana gelecek 8. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

07-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar