Kağıt Ev 6. Bölüm İzle

Kağıt Ev 6. Bölüm İzle
Kağıt Ev 6. Bölüm İzle; 24 Mayıs Pazartesi akşamı 6. Bölümüyle ekrana gelen Kağıt Ev’in yayınlanan 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kağıt Ev 6. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis, Nihal Koldaş ve Nejat Uygur’un rol aldığı Kağıt Ev bu akşam saat 20.00’da 6. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sezona yeni başlayan ancak umduğunu henüz bulamayan ve daha şimdiden hakkında final yapacak iddiaları dolaşmaya başlayan Kağıt Ev farklı konusu ve hikayesiyle dikkatleri çekiyor. Genç bir kızın işlediği cinayeti saklayan ve hukukçu olan anne ve babasının bu cinayeti örtbas etmek için yaptıkları çabalar ve bu sırada yaşadıkları tartışmalar, gelgitler ve vicdan azabın anlatıldığı dizi ne yazık ki istenilen reytinge henüz ulaşamadı. Güçlü kadrosuyla da dikkatleri çeken Pazartesi akşamlarının alternatif dizisi Kağıt Ev bu akşam ekrana gelecek ve bir anlamda kırılma bölümü olacak 6. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında olacak.

Kağıt Ev Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarının sezona başlayalı beş bölüm olan ve yayınlandığı bölümlerde seyirciye çok fazla ulaşamayan ve reytinglerde gerilerde kalan dizisi Kağıt Ev yayınlanan son bölümde Cihan’dan bir anlamda intikam almak isteyen Azra, İnci’nin sevgilisi olarak Mert’i ortaya atmıştır. Mert polis tarafından sorgulanırken kendini suçlu duruma düşürecek ifadeler vermiş ve aynı zamanda İnci’yle sevgili olduklarını da itiraf etmiştir. İnci’nin annesi Gülsüm ise Mert ve İnci’nin sevgili olduklarını öğrendikten sonra Fırtınalar’ın evinden ayrılmıştır.

Kağıt Ev 6. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarının çarpıcı ve bir o kadar da ilginç bir hikayeye sahip olan dizisi Kağıt Ev bu akşam 6. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin bir anlamda birçok sorusunun cevap bulacağı ve yeni sorulara neden olacağı bölümde İnci’nin kız kardeşi tarafından öldürüldüğünü öğrenen Mert, anne ve babasıyla yüzleşmiş ve onlarla tartışarak onların yüzünü bir daha görmek istemediğini açıkça belirtmiştir. Mert İnci’nin kendi ailesinden biri tarafından öldürülmesini kaldıramamaktadır ve adeta yıkılmıştır. Babası ve annesiyle tartışan abisini gören Cemre ise onunla sert bir tartışmaya girer ve İnci’nin bu ölümü hak ettiğini söyler. Aynı zamanda Cemre’nin abisi için de planları vardır. Bu arada Cihan Fırtına yaşadıklarına daha fazla dayanamamaktadır. Cihan eşinin babasının da yıllar önce bir cinayet işlediğini öğrenmiştir. Kağıt Ev 6. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor.

24-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar