Kağıt Ev 5. Bölüm İzle

Kağıt Ev 5. Bölüm İzle
Kağıt Ev 5. Bölüm İzle; 17 Mayıs Pazartesi akşamı 5. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kağıt ev dizisinin yayınlanan 5. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kağıt Ev 5. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nihal Koldaş, Can Nergis ve Nejat Uygur’un rol aldığı Kağıt Ev bu akşam saat 20.00’da 5. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sezonun bitimine yakın ekrana gelmeye başlayan ve bir ailenin kızlarının işlediği cinayeti saklamak için yaptıklarını ve bu sırada da kanunları hiçe saydıklarını anlatan Kağıt ev her ne kadar sezona iddialı başlasa da ne yazık ki aldığı reytinglerle hem yapım şirketini hem de Star Tv’yi hayal kırıklığına uğratmış durumda. Güçlü kadrosuna ve ilginç ve çarpıcı hikayesine rağmen reytinglerde oldukça gerilerde yer alan dizinin akıbetini ise önümüzdeki bölümler belirleyecek gibi görünüyor. 5. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek dizi Star Tv ekranlarında olacak.

Kağıt Ev Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarının ilginç hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken ve yeni başlayan dizisi Kağıt Ev pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olarak dikkat çekiyor. Dizi sezona yeni başlarken yayınlanan son bölümde cinayeti saklamaya çalışan Cihan Fırtına ve eşi sık sık kavga etmektedirler. Cihan vicdan azabı çekerken anne ise kızı Cemre’yi korumak için her şeyi göze almıştır. Bu sırada cinayet geninin anneden geçtiği bilgisi anneyi derin bir endişeye sevk eder.

Kağıt Ev 5. Bölümde Neler Yaşanacak?

Sar Tv ekranların ilginç konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken yeni dizisi Kağıt Ev heyecanlı bir bölümle daha bu akşam saat 20.00’da ekrana geliyor. Gerilim, dram ve aksiyonu iç içe geçiren dizide bu akşam yayınlanacak 5. Bölümde Fırtına ailesi bahçeye gömdükleri İnci’nin cesedini çıkararak uzak bir yere atmaya ve olaya kaza süsü vermeye karar verirler. Cihan ve Aylin cesedi çıkararak uçurumdan atarlar. Daha sonra bulunan ceset haberlere konu olmaya başlar ve polis olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırmaya başlar. Bu sırada haberci Azra’da olayın peşini bırakmamaktadır. Cihan Fırtına ve eşi Aylin ise kızları Cemre’nin işlediği cinayet sebebiyle her an daha da gerilmektedirler. Bu sırada oğulları Mert’in cinayetle ilgisinin olmadığını da ispatlamaya çalışırlar. Bu sırada cinayeti kendi aralarında konuşan anne ve babayı oğul Mert duymuştur. Kağıt Ev bu akşam saat 20.00’da 5.yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

17-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar