Hazer Amani Boşanma Sonrası İlk Kez Konuştu

Hazer Amani Boşanma Sonrası İlk Kez Konuştu
Ünlü Şef Hazer Amani ünlü şarkıcı Sıla ile boşandıktan sonra uzun süre konuşmadı. Hazer Amani boşandıktan sonra ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz sene fırtınalı bir aşkla uzun süre magazin basınını meşgul eden ve haklarında pek çok şey yazılıp çizilen daha sonra ise nikah masasına oturarak evlenen ancak bu evlilikleri uzun olmayan Hazer Amani ile şarkıcı Sıla hakkında zaman zaman magazin basını ve sosyal medyada haberler yazılıp çiziliyor. Boşandıktan sonra eski eşi hakkında konuşmayan ve bu konulara hiç değinmeyen şef Hazer Amani uzun bir aranın ardından ilk kez konuştu. Pandemi sürecini, Sıla ile olan ilişkisini ve başka konulara değinen Hazer Amani eski eşi Sıla ile olan ayrılıklarına çabuk adapte olduğunu belirtti. Ünlü isim ayrıca sosyal medya hesabından Sıla ile olan fotoğraflarını neden kaldırmadığını da ilk kez açıkladı. İşte bir gazeteye açıklama yapan Hazer Amani’nin açıklamalarından bazıları.

Sıla’nın Fotoğraflarını Neden Silmedi?

Ünlü isim Hazer Amani bir gazeteye verdiği röportajda pek çok konu hakkında açıklamalarda bulundu. Hazer Amani bu senenin başında boşandığı eşi Sıla’nın resimlerini sosyal medya hesabından neden silmediğini de açıkladı. Hazer Amani “ne gerek var ki böyle bir şeye? Bana bunu soran çok oldu. Yaşanmışlıklar var, o yüzden silmek istemedim. Sonrasını bilemem tabii belki silerim” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca bir daha evlenip evlenmeyeceği sorusuna ise “şimdilik düşünmüyorum. Ama büyük konuşmak da istemem. Çünkü ilk boşandığımda bir daha asla evlenmem demiştim, kısa süre sonra evlilik kararı aldım. Bir süre bekarlığın tadını çıkaracağım” ifadelerini kullandı.  

Yeni Hayatıma Adapte Oldum

Ünlü isim Hazer Amani ayrıca boşandıktan sonra yeni hayatına adapte olup olmadığı sorusuna cevap verdi. Hazer Amani “hayatımızı idame ettirmemiz gerekiyor. Bunun için de adapte olmak çok önemli. Ben değişen koşullara kolay adapte olan biriyim. Boşandıktan sonra yeni evime çıkar çıkmaz yeni hayatıma adapte oldum” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca pandemi süreciyle ilgili konuşurken başlarda biraz zorlandığını itiraf etti. Daha sonra rahat bir süreç geçirdiğini belirten Hazer Amani paket servislerle işletmelerini döndürdüğünü ifade etti. Hazer Amani ayrıca pandemi sürecinde hiçbir çalışanını işten çıkarmadığını da belirtti.

07-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar