Kağıt Ev 7. Bölüm İzle

Kağıt Ev 7. Bölüm İzle
Kağıt Ev 7. Bölüm İzle; 31 Mayıs Pazartesi akşamı 7. bölümüyle ekrana gelen Kağıt Ev dizisinin yayınlanan 7. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kağıt Ev 7. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nilay Koldaş, Can Nergis ve Nejat Uygur’un yer aldığı Kağıt Ev bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sezon sonuna doğru başlayan ve iddialı kadrosu ilginç ve çarpıcı konusuyla dikkatleri çeken dizi ne yazık ki başladığı günden itibaren istenilen reytinglerden uzak bir görüntü sergiledi ve hem kanalını hem de yapım şirketini hayal kırıklığına uğrattı. Bir ailenin küçük kızlarının işlediği cinayeti kapatma ve delilleri ortadan kaldırma çabaları ve buna karşılık da cinayetin ortaya çıkması için çalışanların çabasını anlatan ve aynı zamanda vicdan muhasebesiyle baş başa kalan cinayeti işleyen kızın babasının hikayesini anlatan Kağıt Ev her hafta ilerleyen hikayesiyle seyirciye gerilimli anlar yaşatıyor. Kağıt Ev bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de 7. bölümüyle ekrana geliyor.

Kağıt Ev Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarının yeni başlayan dizisi Kağıt Ev her pazartesi akşamı seyirciyle buluşuyor. Dizi seyircisine aksiyon, dram ve gerilim türünde bir hikaye sunarken seyirci her hafta dopdolu bir diziyle buluşuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde İnci’nin cinayete kurban gittiği anlaşılmış ve herkes artık cinayeti işleyen kişiyi sormaya başlamıştır. Bu arada Mert ise sevgilisinin cinayetini ailesinin işlediğini öğrendiğinde şok olacaktır.

Kağıt Ev 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarının sevilen ve yeni başlayan dizisi Kağıt Ev her hafta pazartesi akşamları seyirciyle buluşuyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 7. Bölümünde seyirci yine heyecanlı ve gerilimli bir bölüm izleyecek. Dizinin yayınlanacak bölümünde ailesinden intikam almak isteyen Mert İnci Cinayetini üstlenir. Mert’in cinayeti üstlenmesi üzerine babası ve annesi Mert’i kurtarabilmek için her şeyi yaparlar ve bu arada da gerçekleri Bülent’e söylerler. Ancak Mert’in ifadesi anne ve babasının çabalarını geçersiz kılmıştır. Anne ve baba Mert’in hapse girmesini önleyememiş ve bu durum karşısında çaresiz kalmışlardır. Aylin ve Cihan’ın cinayeti Cemre’nin işlediğini açıklamaları üzerine Cemre herkesi daha da zor durumda bırakacak oyunlarını oynar. Bu arada Cihan Bülent’e Azra olan ilişkisini de itiraf etmek zorunda kalır. Bülent bu durum karşısında adeta şok yaşamıştır. Hem ilgi duyduğu Azra’ya hem de akıl hocası olarak gördüğü Cihan’a güveni sarsılacaktır. Bu arada İnci’nin annesi Gülsüm’ün durumu Aylin’in canını çok yakacaktır. Kağıt Ev bu akşam 7. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

31-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar