Kağıt Ev 3. Bölüm İzle

Kağıt Ev 3. Bölüm İzle
Kağıt Ev 3. Bölüm İzle; 3 Nisan Pazartesi akşamı3.yeni bölümüyle ekrana gelen Kağıt Ev dizisinin yayınlanan 3.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kağıt Ev 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Erdal bBeşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis, Nihal Koldaş ve Nejat Uygur’un rol aldığı Kağıt Ev dizisi bu akşam saat 20.00’da 3.yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Henüz yeni başlayan ve bir cinayetin gizlenmesi ve arkasında yatan bir aile dramını anlatan dizi konusu ile oldukça dikkat çekti. Birbirinden usta isimlerin de yer aldığı dizi ceza hukukçusu olan bir baba ile bir avukat annenin küçük kızarının işlediği bir cinayeti saklamalarını ve bunun için yaptıklarını anlatıyor. Kağıt Ev farklı konusu ile her ne kadar dikkat çekse de ne yazık ki yayınlandığı ilk iki bölümde reytinglerde umduğunu bulamadı. Dizinin yayınlanacak 3. Bölümünde yine heyecanlı ve gerilimli anlar seyirciyi bekliyor.

KAĞIT EV SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında O3 Medya tarafından hazırlanan ve bu akam3. Bölümü ekrana gelecek olan Kağıt Ev dizisinin yayınlanan son bölümünde heyecanlı ve gerilimli anlar seyirciyi ekrana kilitledi. Dizide bir cinayet işleyen Cemre babası ve annesi tarafından korumaya alınmıştır. İşlenen cinayetle ilgili hiçbir ipucu kalmamıştır ortada. Ancak Ceza Hukukçusu Cihan Fırtına bütün bu yaptıklarıyla vicdanında hesaplaşmaktadır. Anne Aylin ise kızını korumak için her şeyi yapmaktadır.

Kağıt Ev 3.Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarında yeni başlayan ve bu akşam3. Bölümüyle ekrana gelen Kağıt Ev dizisinde heyecanlı anlar yine seyirciyi beliyor. Cihan Fırtına kızının işlediği cinayet sebebiyle oldukça kötü günler yaşamaktadır. Cemre ise hala hiçbir şeyin farkında değilmiş gibi davranmaktadır. Ancak öldürülen İnci’nin oğulları Mert’in sevgilisi olduğunu öğrenen aile suçun oğulları Mert’e kalmasından korkmaya başlarlar ve bu sebeple evlerinin bahçesine gömdükleri cesedi çıkararak intihar süsüvermeye karar verirler. Ancak bu o kadar kolay olmayacak ve aile her an aldıkları kakarların altında daha fazla kalmaya başlayacaklardır. Ancak Cihan Fırtına için olay her an daha da zorlaşmaktadır. Öldürülen İnci’nin annesi Gülsüm’ün her hareketi, her sözü Cihan Fırtına için bir vicdan azabına dönüşmeye başlamıştır. Anne Aylin ise kızının bu davranışının temellerini kendi geçmişinde aramaya karar verir. Aylin bunu araştırdıkça kendi karanlık geçmişiyle yüzleşmeye başlayacaktır. Kağıt Ev bu akşam3.yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de seyirciyle buluşuyor.

03-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar