Barış Arduç Geldi Bütün Kadro Gitti

Barış Arduç Geldi Bütün Kadro Gitti
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’da ikinci sezonda bütün kadro değişiyor. Dizinin başrolü Sultan Alparslan olarak Barış Arduç oluyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sezon finali için hazırlanıyor. Pazartesi akşamları yayınlanan ve gün birinciliğini elinde bulunduran ve bu sezonun en flaş yapımlarından olan Uyanış Büyük Selçuklu oyuncu kadrosunda birbirinden usta isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun, Ali Gözüşirin, İlker Kızmaz, Sezin Akbaşoğulları, Bülent Alkış gibi usta isimler yer alıyor. Bu kadar ünlü isimlerin yer aldığı kadro pazartesi akşamlarının en çok seyredilen ve sevilen dizisi aynı zamanda aksiyon ve savaş sahneleriyle de seyircinin gönlünü fethetti. Selçuklu Devleti’nde Sultan Melikşah dönemini ve sonrasında olan Sultan Sencer ve dönemini anlatan dizi büyük bir sevgiyle karşılanırken ne yazık ki son zamanlarda ortaya çıkan söylentiler ve iddialar bütün bu görkemin üstüne kara bulut gibi çöktü. Dizinin bu sezon sonunda gelecek sezon bambaşka bir konu ile seyirciyle buluşacağı haberleri bütün seyirciyi endişeye sevk etmiş durumda.

Bütün Kadro Dağılıyor

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlanan Uyanış Büyük Selçuklu bu sezonun sonunda Sultan Melikşah hikayesi sona eriyor. Bu iddia seyirciyi bir anda büyük bir üzüntüye sevk ederken dizinin yapımcısı da yeni sezonda yeni bir hikaye başlayacak açıklamasıyla bunu doğruladı. Dizinin bu sezon anlatılan Sultan Melikşah hikayesinin bitmesiyle Sultan Melikşah’ın babası Sultan Alparslan’ın hikayesinin anlatılacağı iddia ediliyor. Geriye dönük olarak yapılacak bu yöntemle oğuldan sonra baba hikayesi ele alınacak. Bu durumda da Sultan Melikşah dönemindeki bütün karakterler diziyle vedalaşacak. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Ali Gözüşirin gibi başrol karakterleri diziden ayrılırken dizde sadece Nizamülmülk karakteriyle Mehmet Özgür Kalacak.

Mehmet Özgür ve Barış Arduç Başrol Oluyor

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin bu sezon hikayesinin bitmesiyle yeni dönemde Sultan Alparslan hikayesi başlayacak. Dizide sultan Alparslan’ı canlandıracak oyuncu olarak ünlü isim Barış Arduç’la anlaşılırken eski kadrodan ise Sultan Alparslan’ın da veziri olan Nizamülmülk karakteriyle Mehmet Özgür yer alacak. Kalan tüm oyuncular kadrodan ayrılırken bambaşka bir kadro kurulacak ve dizide Sultan Alparslan dönemi anlatılacak. Bütün bunlar şimdilik iddia olsa da yapımcı tarafından yalanlanmıyor. Bu durum ise seyirciyi oldukça kızdırmış durumda. Bakalım bundan sonra neler yaşanacak?

21-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar