Kalk Gidelim 102. bölüm izle

Kalk Gidelim 102. bölüm izle
Kalk Gidelim 102. bölüm izle! Kalk Gidelim dizisinin 21 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümünü tek parça ve hd olarak izlemek için yazıdaki bağlantıya tıklayın.

Kalk Gidelim 102. bölüm izle! Staff Film imzasıyla TRT 1'den ekrana gelen Kalk Gidelim dizisinin 102. bölümü, 21 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Her bölümüyle kahkahalara neden olan Kalk Gidelim dizisinin son bölümü tek parça ve hd olarak izlemek için yazının devamına göz atın.

Kalk Gidelim 102. bölüm izle!

Oyuncu kadrosunda Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, İlayda Aydın, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Andrey Stan, Alican Okumuş, Can Kıran ve Hayrettin Karaoğuz gibi isimlerin yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin 102. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Kalk Gidelim dizisinde bu hafta yaşanacaklar

Nurcan, hala büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Meryem'in verdiği haberle Mustafa Ali'nin yeniden fabrika sahibi olduğunu öğrenmesinin ardından bir haber de Duru'dan alır. İçinde büyük öfke biriken Nurcan, en sonunda Mustafa Ali'ye patlar. Mustafa Ali'nin başı ise derde girmek üzeredir ancak haberi yoktur. Bu derdin içerisinden çıkması ise girdiği kadar kolay olmayacaktır. Eşiyle yaşadığı problemlerin yanı sıra fabrikadaki ortağı ile de problem yaşamaktadır. Mustafa Ali'ye arka çıkan kişi ise Seyfettin olacaktır. Yaşadığı bir problem nedeniyle İnsaf'ın kapısını çalması ve yardım istemesi gerekcektir. Bu durum ise oldukça absürt anların yaşanmasına neden olacaktır. Şerif ve Behice'nin bir numaralı önceliği ise Nurhatçe'dir. Çok sevdikleri minik yavruyu da alıp başka bir şehre taşınmanın planlarını yapmaktadırlar. Ercan, Şerif ve Behice'nin bu planlarına destek verir. Başka da kimseden destek alamazlar. Suzan ise Ercan'ın kim olduğunu hatırlamak üzeredir.

Kalk Gidelim dizisinde geçen hafta yaşananlar

Mustafa Ali tekrar eski güzel günlerine dönmeye çok yakındır. O kadar yakındır ki İstanbul'daki eski hayatlarına dönmeleri an meselesidir. Bunu Nurcan ile paylaşmak istese de tamamen eski gücüne kavuşmayı bekler. Efe'nin annesi Suzan'ın gelişi Ercan'ı huzursuz eder. Suzan ile yaşadıkları bir şey vardır ancak Suzan bunu hatırlamamaktadır. Mahkemeden Dal ailesini üzen bir haber çıkar. Seyfettin ve Sevda, çok sevdikleri Nurhatçe'yi kaybetmek üzeredirler.

21-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler