Kalk Gidelim 122. Bölüm izle!

Kalk Gidelim 122. Bölüm izle!
Seyfettin, Meryem ve Nurcan, Mustafa Ali’yi sponsor kadınlarla karşılıklı oynarken buluyor. Duru’nun depoladığı malları yol kenarında satan Ercan’ın tezgahı ortaya çıkıyor.

Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer gibi isimlerin paylaştığı TRT1 dizisi Kalk Gidelim 122. Bölümüyle evlerimize konuk oluyor. 3 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelecek Kalk Gidelim 122. Yeni bölümde şirketi basan Seyfettin, Meryem ve Nurcan, Mustafa Ali’yi sponsor kadınlarla karşılıklı oynarken buluyor. Duru’nun depoladığı malları yol kenarında satan Ercan’ın tezgahı ortaya çıkıyor. Yıldız’la arası bozulan İnsaf’a Halim’ tavrı ne olacak? Seviyeli komedi dizisi Kalk Gidelim 122. Bölümde yaşanacak sürpriz gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Kalk Gidelim 122. Bölüm İzle!

Yapımını Staff Film’in üstlendiği, senaryosunu Güliz Kucur ve Hazan Toma’nın kaleme aldığı Kalk Gidelim 122. Yeni bölümüyle izleyicisini kahkahaya boğmaya devam ediyor. Mustafa Ali’yi şirkette sponsor kadınlarla alem yaparken bulan Seyfettin neye uğradığını şaşırır.

Ercan ise yalanlarına devam etmektedir. Meryem ve Seyfettin’in anlattıklarını dinleyen İsmail, Ercan’ın yalan söylediğin anlasa da onun suçsuz olduğunu söyler. Maksadı Meryem’in Ercan’la barışmasıdır ve amacına ulaşır. Meryem barışmayı kabul eder. Bu sırada Duru’nun depoladığı mallara göz koyan Ercan, göz hakkı diyerek aldığı zerzevatı yol kenarında satmaya başlar.

Video kaydı Ercan’ı bitirecek mi?

Başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Erkan Sever, Kerem Kupacı ve Hayrettin Oğuz yer aldığı Kalk Gidelim 122. Son bölümde kadınlarla basılan Mustafa Ali durumu nasıl izah edecek? Yönetmen koltuğunda Hatice Memiş, Özgür Pak, Erkan Nurhan oturduğu Kalk Gidelim’in çekimleri İstanbul ve Muğla'da devam ediyor.

Yasemin kendisini evine motorla bırakan Samim’den hoşlanmıştır ve bundan sonra gözü üstündedir. Dudu’ya evlilik yıldönümü sürprizi yapmak isteyen Şakir, Samim’in aklına uyuyor ve ortaya komik durumlar çıkıyor. Yıldız’la barışmasının tek yolunun Halim’den geçtiğini anlayan İnsaf, Halim’den yardım ister. Badegül’ü istediği ortaya çıkınca Yıldız’la arası bozulan İnsaf, bu sefer de Halim’in hışmına uğrar. Öte yandan İsmail’in sahtekar olduğuna iyice inanan Seyfettin tarlasını kazanın İsmail olduğundan emin olduğunu söyleyince İsmail, Seyfettin ve Mustafa Ali’ye bir video kaydı gösterir. Bu video kaydı Ercan’ın işini bitirecek niteliktedir. Video kaydında ne var? İnsaf, Yıldız’la barışabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 3 Ekim Cumartesi Saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak Kalk Gidelim 122. Yeni bölümde. Keyifli seyirler.

03-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler