Kalk Gidelim 126. Bölüm izle!

Kalk Gidelim 126. Bölüm izle!
Ekranların en eğlenceli dizilerinden Kalk Gidelim bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Heyecan dolu yeni bölümüyle Kalk Gidelim 126. Bölüm izle!

TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Renkli oyuncuları ve eğlenceli senaryosuyla uzun soluklu dizilerden biri olan Kalk Gidelim, yine eğlenceli bir bölümle evlerinize konuk oluyor. Kalk Gidelim 126. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kalk Gidelim 126. Bölüm canlı izle!

Kalk Gidelim 126. Bölüm canlı izle!

Sevilen oyuncu kadrosuyla köy yaşamını evlerinize taşıyan Kalk Gidelim, 'en organik dizi' sloganıyla her hafta birbirinden özel sahnelerle ekrana geliyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri gibi renkli oyuncuların canlandırdığı Dal ailesi mensupları yeni maceralarla köy ve kasabadaki yaşamlarını sürdürüyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerle daha da eğlenceli hale gelen Kalk Gidelim artık perşembe akşamları yayınlanacak. Kalk Gidelim Cumartesi akşamları seyirciyle buluşuyordu. Kanalın yaptığı değişiklik sebebiyle 15 Ekim tarihinden itibaren Kalk Gidelim dizisi, Perşembe akşamları yayınlanıyor. Bu akşam 126. Bölümüyle ekrana gelecek kalk Gidelim'de önemli gelişmeler sizleri bekliyor! Kalk Gidelim 126. Bölüm full HD canlı izle!

Kalk Gidelim 126. Bölümde neler olacak?

Samim'in herekese küseceği Kalk Gidelim 126. Bölümde neler olacak? Kelle İsmail Samim'den kızını isteyecek ama Samim'e getirilen hediye bardağı taşırmıştır. Diğer yandan Sevda'nın içtiği zayıflama hapları başına bela oldu. Perihan'ın getirdiği haplar Sevda'nın hafızasını kaybetmesine yol açıyor. Eve gelen tesisatçılarla Seyfettin'in Ahlak dersi sahnelerinde ise kahkaha tufanı yaşanacak.

Kalk Gidelim 126. Bölümde Cumhuriyet Bayramı kutlaması var!

Ercan'ın mayaladığı yoğurtların kaya gibi tutması Meryem'in Ercan'a olan güvenine katkı sağlıyor. Meryem Ercan'ın uğur getirdiğini düşünse de Sadık Ercan'dan şüphelenmeye devam ediyor. Duru ve Veli Demir'in evlilik gününde süslenen meydanda cumhuriyet kutlaması vardır. Anlamlı sahnelerin yer alacağı Kalk Gidelim 126. Bölümde Seyfettin'in yaptığı konuşma ise ders niteliğinde… Seyfettin altınları vereceği yeri de artık kararlaştırmıştır fakat onları büyük bir sorun beklemektedir. Hafızasını kaybeden Sevda, altınları nereye sakladığını da unutmuştur. Kalk Gidelim 126. Bölüm canlı izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. İyi seyirler…

29-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar