Kalk Gidelim 127.Bölüm İzle!

Kalk Gidelim 127.Bölüm İzle!
Ufuk Özcan, Erkan Sever ve Ayça Varlier’in başrolü paylaştığı Kalk Gidelim TRT1’de izleyicisiyle buluşuyor. Staff Film yapımı Kalk Gidelim 127. yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz.

Yayınladığı dizilerle ailenizin kanalı haline gelen TRT1’in Perşembe akşamlarına damga vuran Kalk Gidelim 127. Bölümüyle ekranlara geliyor. Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer’in paylaştığı, Staff Film imzalı Kalk Gidelim 127. Yeni bölümünde altınları bulmaya çalışan Seyfettin, evin altını üstüne getiriyor. Sevda ile Perihan’ın gizli çevirdiği iş bir felakete mi yol açıyor? Seyfettin, İsmail’e olan borcunu ödeyebilecek mi? Şimdi detaylar

Kalk Gidelim 127.Bölüm İzle!

Ufuk Özcan, Erkan Sever ve Ayça Varlier’in başrollerini paylaştığı Kalk Gidelim 127. Bölümüyle TRT1’de dizi severlerle buluşuyor. Staff Film’in yapımını üstlendiği, Güliz Kucur ve Hazan Toma’nın kaleme aldığı Kalk Gidelim 127. yeni bölümde Sevda ansızın bunamıştır nacak bir türlü sebebi bulunamaz. Altınları bulma işi üzerine kalan Seyfettin, evin altını üstüne getirse de altınları bulamaz ve İsmail’e durumu bildirir. Mehmetçik Vakfı yöneticilerine bağış yapılacağını söyleyen İsmail, vadettiği 2 milyon lirayı nasıl verecek?

Sevda’ya teşhis konulamıyor!

Ansızın bunama belirtileri gösteren Sevda’ya daha önce de benzer durum yaşayan Perihan’la aynı teşhis konulur ancak tedavisi yapılamaz. Sevda ile Periahan’ın bir dolap çevirdiğini düşünen Seyfettin, olayı çözmek için Perihan’ın evine gider ancak eve vardığında bir felaketle karşılaşır. O sırada Yasemin’ in evinde eğlencede olan Samim, İsmail’in Vakıf yöneticilerine bağış yaptığını görünce babasını arar. Seyfettin, İsmail’ e olan borcunu nasıl ödeyecek?  İsmail’in kapısına dayanıp borcunu ödemek için bulduğu yöntem, işe yarayacak mı yoksa işleri daha da karıştıracak mı? Hepsi ve daha fazlası 5 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT1’de yayınlanacak Kalk Gidelim 127. Son bölümde. Keyifli seyirler.

Kalk Gidelim son bölümde neler yaşandı?

Kelle İsmail’in kızına talip olan Samim gerilirken İsmail’in Samim için getirdiği hediye bardağı taşırır.  Samim herkese küserken Sevda’nın Perihan’dan aldığı zayıflama haplarını yutması unutkanlığa sebep olur. Evdeki boruları tamir ettiren Seyfettin, tamircilerle tartışması komik anların yaşanmasını sağlar. Bu arada Meryem, yoğurtları istediği gibi mayalayan Ercan’a güvenir. Öyle ki onun sayesinde işlerin düzeldiğini, Ercan’ın uğurlu geldiğini düşünmeye başlar. Oysa Sadık, Ercan’ın hareketlerinden şüphelenmeye başlamıştır. Bu arada 29 Ekim Cumhuriyet bayramı münasebetiyle Veli Demir ve Duru’nun organizasyonuyla köy meydanında kutlama yapılır. Seyfettin’in konuşması herkesi derinden etkiler. Kutlamaların etkisiyle altınları Mehmetçik Vakfı’na bağışlamaya karar verir. Altınları saklayan Sevda ise ne kadar uğraşırsa uğraşsın altınların yerini bulamaz.

05-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler