Kalk Gidelim dizisi setinde bıçaklı saldırı paniği!

Kalk Gidelim dizisi setinde bıçaklı saldırı paniği!
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisi setinde iki çalışan birbirine girdi. Bir çalışan diğerine bıçakla saldırdı.

Ufuk Özcan, Kerem Kupacı, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer ve Erkan Sever'in başrolünde yer aldığı ve TRT 1'den ekranlara gelen Kalk Gidelim dizisinde büyük panik yaşandı. Paniğin sebebi ise çalışanlar arasında çıkan kavgaydı. Sinirlerin gerildiği kavgada bir çalışan diğerine bıçak çekti ve sonrasında saldırı gerçekleştirdi.

Kameraman ile ses ekibi çalışanı birbirine girdi

Kalk Gidelim dizisinin çekimleri her zaman olduğu gibi normal bir şekilde başladı. Ancak iki çalışan arasında çıkan kavga nedeniyle ortalık karıştı. Bilmediğimiz bir sebep nedeniyle bir kavga patlak verdi ve kameraman ile ses ekibi eleanı arasında sözlü atışma meydana geldi. Fiziki olarak birbirine giren iki çalışan arasında kavga bıçaklı saldırıya kadar gitti. Kameramanın, ses ekibi elemanını bıçakladığı öğrenildi. Olayların daha sonra polise kadar ulaştı. Tüm bu olayı basına yansıtan gazeteci Birsen Altuntaş'ın ulaştığı bilgilere göre Kalk Gidelim dizisinin yapımını üstlenen Staff Film, kavgaya karışan çalışanlarla tüm bağlarını kopardı. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın attığı Tweet: 1 Haziran'da sezon finali yapacak olan Kalk Gidelim dizisinin Muğla'daki setinde iki set çalışanı arasında kavga çıktı. Gece yarısı yaşanan olayda kameramanın ses ekibinden bir çalışanı bıçakladığı öğrenildi. Polise intikal eden olaya karışan iki çalışanın da işine son verildi.

Sette yaşanan bıçaklı saldırı olayının hemen akabinde herkesin gözü Staff Film'e çevrildi ancak yapım şirketi hala konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Kalk Gidelim dizisi sezon finaline hazırlanıyor

Bu saldırının sonrasında sezon finali bölümünün çekimi yapılacak. Bildiğiniz üzere TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığı Staff Film tarafından yapılan Kalk Gidelim dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Sezon finali bölümünün 1 Haziran tarihinde ekranlara gelecek bölümle birlikte yapması bekleniyor. Komedi türündeki dizinin başrollerinde Ufuk Özcan, Kerem Kupacı, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer ve Erkan Sever yer alıyor. TRT 1'in sevilen dizisi yaz aylarında sezon arasına girecek ancak yeni sezonda yine TRT 1 ekranlarında olacak. Yeni sezonun hangi tarihte başlayacağı bilinmiyor ancak yeni sezonun ilk bölümünün Sonbahar mevsiminin sonuna doğru yayınlanması bekleniyor.

16-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler