Kalk Gidelim dizisine yeni bir isim daha! Kalk Gidelim 56. bölüm fragmanı izle

Kalk Gidelim dizisine yeni bir isim daha! Kalk Gidelim 56. bölüm fragmanı izle
Kalk Gidelim dizisine yeni bir isim daha! Kalk Gidelim 56. bölüm fragmanı izle. Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı izle. Kalk Gidelim oyuncuları kimler?

Trt1 ekranlarının sevilen aile dizisi Kalk Gidelim kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Yepyeni bölümleriyle her cumartesi Trt 1 ekranlarında olmaya devam eden sevilen dizi Kalk Gidelim, yeni bölüm fragmanlarıyla da oldukça merak konusu olmakta. Peki Kalk Gidelim dizisine hangi yeni oyuncu eklendi? Kalk Gidelim 56. bölüm fragmanı izle. Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı izle. Kalk Gidelim oyuncuları kimler? İşte Kalk Gidelim dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

Staff Film'in yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. İlk olarak 2017 yılında ekranlara gelmeye başlayan projenin yönetmen koltuğunda Hatice Memiş oturmakta. En çok ilgi gören komedi dizilerinden birisi olan Kalk Gidelim kadrosuna yepyeni bir isim daha geliyor! 

Kalk Gidelim dizisine yeni bir isim daha!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim dizisinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde kadroya yeni bir isim daha katılacak. Başarılı oyuncu Ferhat Yılmaz, cumartesi akşamları seyircisi ile buluşan Kalk Gidelim dizisine katılacak.

Başrollerinde  birbirinden sevilen isimlerin yer aldığı diziye katılan Ferhat Yılmaz'ın canlandıracağı karakter ile ilgili henüz bilgi sahibi değiliz.

Kalk Gidelim dizisi 56. bölüm fragmanı yayınlandı!

Ailede düğünde takılan altınların paylaşılması konusunda sorunlar baş gösterirken, beklenmedik bir olay oluşur. Altınların kaybolmasıyla aileyi telaş sarar. Peki altınlar nerededir?

Kalk Gidelim dizisi 56. yeni bölüm fragmanı yepyeni bölümü ile 2 Şubat Cumartesi gübü saat 20:00'da Trt 1 ekranlarında!

Kalk Gidelim dizisi oyuncuları kimler?

Başrollerinde Ufuk Özkan ve Erkan Sever gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kalk Gidelim dizisinde, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Füsun Kostak, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Emin Gürsoy, Onur Seyit Yaran, Kerim Yağcı, Nalan Yavuz, Aslı Omağ, İlayda Aydın, Can Kıran ve Erdi Ünver gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Ferhat Yılmaz kimdir?

1973 yılında dünyaya gelen Ferhat Yılmaz, Samsun doğumludur. Oyunculuğa tiyatro ile başlayan Ferhat Yılmaz, BKM ekibinde de yer almıştır. Hatasız Kul Olmaz, Bizim Mahalle, Yılan Hikayesi gibi başarılı yapımlarda rol almıştır.

31-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar